Filtrované články podle data: neděle, 24 listopad 2019

„Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici," zní úvod ke knižnímu debutu šestadvacetileté influencerky Terezy Kratochvílové. Kniha vyšla na konci října 2019 v nakladatelství Albatros, které samo Terezu oslovilo s nabídkou sepsání jejího životního příběhu. Obálku vytvořila Tereza Vincourová. Kniha je naprosto pro každého, adoptované či neadoptované, rodiče či děti, či pro všechny, kteří se zajímají o životní příběhy.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Španělsko – Módní dům Loewe vypustil na trh komplet v hodnotě téměř 2000 dolarů. Jeho největším nedostatkem však není pytlovitý slušivý střih. Komplet totiž téměř shodný s uniformami obětí holocaustu.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Philadelphia – V sobotu 23. listopadu se odehrál zápas ve Wells Fargo Center ve Philadelphii, kde se proti sobě střetly celky Philadelphia Flyers a Calgary Flames. Na významnou metu dosáhl český útočník hájící barvy Philadelphie Jakub Voráček, který si v zápase připsal svůj dvoustý gól v nejvyšší hokejové lize světa. Nakonec však z tohoto souboje vyšel lépe tým Flames, který přetlačil Flyers 3:2 po samostatných nájezdech.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Tampa – Český útočník Ondřej Palát pokořil v noci na neděli stogólovou hranici v National Hockey League. Zároveň tak pomohl svému týmu Tampa Bay Lightning k výhře 6:2 nad Anaheimem.
Zveřejněno v: ZPRÁVY