Filtrované články podle data: úterý, 10 prosinec 2019

Dortmund - V posledním kole skupinové fáze Ligy mistrů se pražská Slavia vydala do západoněmeckého Dortmundu. Zatímco tým vedený Jindřichem Trpišovským hrál už jen o prémie a body do koeficientu, domácí museli pro postup z druhého místa uhrát lepší výsledek než Inter, který hrál doma s Barcelonou. Oba celky zvládly své víkendové ligové utkání s přehledem. Slavia už v pátek vyhrála v Liberci 3:0 a Dortmund deklasovat Düsseldorf 5:0. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Uničov – První prosincová sobota patřila v Uničově discgolfovému turnaji „Zimní“ Orlí hnízdo, na kterém se blýsknuli discgolfisté Šumperku. Jejich hráč Ondřej Koukola ovládl kategorii Master 40. Celkově se turnaje zúčastnilo 34 hráčů a hráček.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Ostrava – Colours of Ostrava, v překladu „barvy Ostravy“, každoročně rozzáří a roztančí Dolní oblast Vítkovice, bývalé centrum dolů, hutí a železáren. Program festivalu organizátoři vždy odtajňují postupně, a letos tomu není jinak. První zveřejněný interpret 19. ročníku je americké elektro popové duo Twenty One Pilots.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
USA – Americký Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) oznámil detaily o návratu na Měsíc. Uskutečnit by se tak měl v roce 2024, součástí posádky bude astronautka, která se stane první ženou na Měsíci. Od posledního přistání mise Apollo 17 v roce 1972 uběhne více než 50 let.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
út., 10. prosinec 2019 09:59

Muradov zvítězil v boji se Smithem

Washington, D.C. - Česko-uzbecký MMA bojovník Makhmud Muradov knockautoval svého protivníka na turnaji UFC ESPN 7 ve Washingtonu. Tím si připsal své druhé vítězství v organizaci UFC.
Zveřejněno v: ZPRÁVY