Filtrované články podle data: úterý, 03 prosinec 2019

Stejně jako v minulých letech představuje i letos agentura Sport Invest kalendář s významnými sportovními tvářemi, které zastupuje. Fotografie na rok 2020 se nesou v duchu pestrosti, autoři totiž chtěli ukázat, že sport má mnoho barev a podob.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Ostrava – V Ostravě se připravují na zrušení papírových jízdenek městské hromadné dopravy. V prodejnách a automatech si je budou moci cestující zakoupit jen do konce roku. Od 1. ledna 2020 pak jejich prodej úplně skončí. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Martin Pohl alias Řezník, jeden z předních českých interpretů hudebního žánru horrorcore, přesně o půlnoci z neděle na pondělí zveřejnil nejnovější skladbu Život a smrt Alberta Hersche. Zároveň oznámil datum vydání svého nového alba.Minulý pátek Řezník na své oficiální facebookové stránce oznámil událost naplánovanou na půlnoc z neděle na pondělí. O co by mělo jít však nespecifikoval.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
V některých velkých metropolích napříč světem lze měnit plastové lahve za jízdenky do metra či autobusu. V Praze tento alternativní způsob placení lístků zatím zavést nelze.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
út., 3. prosinec 2019 11:06

Kus levandulového ráje v Olomouci

Olomouc - Na Horním náměstí v Olomouci se nachází malý malebný obchůdek a zároveň bistro, ve kterém mají širokou nabídku levandulových výrobků od svíček, mýdel až po levandulovou kávu a dezerty. Na zimní období mají v nabídce již od listopadu levandulový punč. Do bistra se můžete dostat od pondělí do pátku od 9 hodin do 18 hodin a v sobotu od 9 hodin do 13 hodin. 
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Paříž - Když v roce 1978 vyšel ve Francii román Kniha smíchu a zapomnění, který mimo jiné částečně kritizoval vládu Gustava Husáka v tehdejším Československu, stál svého autora občanství rodné země. Nyní po 40 letech od emigrace do Francie získal Milan Kundera znovu české občanství.
Zveřejněno v: ZPRÁVY