Filtrované články podle data: sobota, 07 prosinec 2019

Duncan Ferguson si v anglické lize odbyl svůj trenérský debut. Nahradil Marco Silvu a nutno říct, že si svoji premiéru na lavičce nemohl představovat lépe. Bývalý útočník Newcastlu, Rangers a Evertonu, za které odehrál 253 zápasů a vstřelil 65 gólů, potvrdil, že nové koště dobře mete a naordinovaným bojovným výkonem svých svěřenců překvapil utrápenou Chelsea.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Londýn - Anglický celek hrající na stadionu Stamford Bridge uspěl s odvoláním u Sportovního arbitrážního soudu (CAS) ve švýcarském Lausanne. Díky tomu se může od ledna znovu poohlížet po hráčích na přestupovém trhu. Během letního přestupového období nemohl londýnský klub přivádět žádné nové hráče. Navzdory tomu se však mladému týmu pod vedením Franka Lamprada daří překvapivě dobře.  
Zveřejněno v: ZPRÁVY
  Hamburg – Legendární německá speed metalová kapela Helloween oznámila na příští rok druhé světové turné pod názvem United Alive II. Hvězdná sestava v čele s Michaelem Kiskem a Kaiem Hansenem po loňské úspěšné koncertní šňůře chystá i nové album, jehož vydání kapela naplánovala na přelom srpna a září příštího roku. Samotné turné odstartuje 26. září ve slovenském Zvolenu. Dočkají se i tuzemští fanoušci, 15. října se skupina představí v Praze. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
V sobotu 7. prosince se konala již tradiční Mikulášská jízda. Tentokrát zvláštní parní vlak vyrazil z Olomouce přes Hlubočky do Domašova nad Bystřicí. Nechyběl Mikuláš se svými pomocníky, velkému zájmu dětí se těšila i parní lokomotiva ,,Rosnička" z roku 1956.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
so., 7. prosinec 2019 13:52

RECENZE: LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ II

Úspěch Ledového království neustupuje ani po šesti letech a ve většině domácnostech s malými holčičkami pořád vyhrává hit Let It Go. Je sice skvělé, že vyšel druhý díl, ale bohužel je poznat, že se tvůrci snažili na něm spíše vydělat, než potěšit diváky všech generací.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
so., 7. prosinec 2019 12:52

Baletky všech barev, spojte se

Londýn - Baletní svět zažívá velký posun vpřed. Nyní na nohách baletek uvidíme nejen baletní špičky v béžové barvě, ale i v hnědých odstínech, které ladí s jejich pletí. Přispěla tomu spolupráce Black Ballet a Freed of London.
Zveřejněno v: ZPRÁVY