Filtrované články podle data: pátek, 04 prosinec 2020

pá., 4. prosinec 2020 19:16

Přestavba týmu Chicaga Blackhawks

Dnešní NHL nám ukazuje, jak moc důležitou roli hrají generální manažeři týmů. Právě oni rozhodují, koho tým v létě podepíše z listiny volných hráčů, jaký trejd se v sezóně uskuteční a jakou smlouvu nabídnou hráčům, kteří v týmu chtějí pokračovat. Sebemenší chyba v minulosti může být za pár let tvrdě potrestána. O tom se teď přesvědčuje generální manažer týmu Chicaga Blackhawks Stan Bowman.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Uvidíme demolici Mikuláška v podání Vémoly, nebo Terminátora překvapí outsider Baba Jaga? Do bitvy těchto rivalů už zbývá pouhopouhý den. Nabitý turnaj organizace Oktagon s pořadovým číslem 19, jehož vrcholem bude zápas Karlose "Terminátora" Vémoly a Václava " Baby Jagy" Mikuláška. Oba zápasníci splnili váhový limit, proto již zítřejšímu zápasu nestojí nic v cestě.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Křesťanská mezidenominační organizace Pomoc Těšinského Slezska (PTS) uspořádala již 15. ročník přípravy a předání dárků dětem a seniorům na Ukrajině.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Po roce k nám zase přišel prosinec. Uběhla pouze chvilička, už tu máme advent a dětmi tolik očekávaný Štědrý den už pomalinku buší na vrátka. Na náměstích se rozsvítily stromečky a všude můžeme obdivovat vánoční výzdobu. Někdo už možná stihl postavit sněhuláka, upéct cukroví a děti už mají jistě napsaný svůj dopis pro Ježíška. Čokoládky v adventním kalendáři pomalu mizí a my se na Štědrý večer, kapra, salát i dárky těšíme čím dál víc. Co ale netrpělivě očekávají v jiných zemích, jaké mají tradice, oblíbená jídla a kdo jim nosí dárky
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
pá., 4. prosinec 2020 15:08

TikTok tvoří muzikál

Chytlavá melodie „Ody do Remyho“ měla pouze pobavit. Stala se však úhelným kamenem tiktokového muzikálu.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Judista Martin Bezděk oslaví v únoru příštího roku teprve 20 let, přesto má za sebou spoustu úspěchů. V roce 2018 uspěl na letních olympijských hrách mládeže v Buenos Aires a získal dvě stříbrné medaile, v Coimbře vybojoval medaili zlatou. Své začátky prožil v klubu Judo Železo Hranice. V rozhovoru se podělil třeba o to, jak to měl se školou a jestli si lze vůbec v takovém sportu najít přátele.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
15. listopadu zveřejnila streamovací platforma Netflix již 4. řadu jednoho z jejich nejúspěšnějších projektů, historického seriálu The Crown, v českém překladu Koruna. Stalo se tak den po 72. narozeninách prince Charlese.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA