Filtrované články podle data: neděle, 06 prosinec 2020

Opatření proti koronaviru se výrazně dotkly i oblasti kultury. Populární skupina Chinaski proto neuskuteční své prosincové turné k novému albu 11. Ani náhradním termínům, které kapela naplánovala na únor a březen příštího roku, situace příliš nepřeje. Proto je bude o několik měsíců znovu posouvat. Fanoušky čeká velká show doplněná o projekce a LED osvětlení, tak, jak jsou zvyklí z minulých let.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Praha - Pražské indie duo Post Hudba vypustilo prvního prosince na Spotify novinku s názvem Bezpečí a klid. Singl se od předchozí tvorby kapely dost liší, přibližuje se až k současnému mainstreamu. Díky tomu by mohl prorazit u širší veřejnosti. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
ne., 6. prosinec 2020 21:38

OKTAGON 19: Vémola vs. Mikulášek

Promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný dopředu avizoval, že turnaj Oktagon 19 bude turnaj roku 2020 a nemýlil se. Vémola přejel Mikuláška za 122 vteřin. Lucie Pudilová porazila Holmovou a po dlouhém čekání si připisuje výhru. Samuel Krištofič pomstil Vlasta Čepa porážkou Mateusze Strzelczyka a Španěl Tato Primera překvapivě zdolal Andreje Kalašnika.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Anglie - Nepříjemná situace neblaze poznamenala zápas mezi Arsenalem a Wolverhamptonem Wanderers. Po rohovém kopu se hlavami srazili David Luiz a Raul Jimenez. Luiz si ze srážky odnesl tržnou ránu na hlavě, druhý jmenovaný opouštěl hřiště na nosítkách s frakturou lebky.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Přes den pracoval v rámci pracovní povinnosti v nemocnici a po večerech se učil na zkoušky. Přesto si našel čas, aby informoval veřejnost o zřejmě nejdiskutovanějším tématu posledního roku. O covidové pandemii. Tentokrát však z jiného úhlu pohledu než nám informace podávají velká média.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA