Vytisknout tuto stránku
pá., 30. březen 2018 20:43

Sedmnáctý ročník největšího pivního festivalu Beerfest míří do Olomouce

Největší pivní festival v Olomouci Největší pivní festival v Olomouci Zdroj: www.olomouc.cz
Olomouc – Od čtvrtka 24. května do soboty 26. května proběhne v Korunní pevnůstce v Olomouci sedmnáctý ročník Beerfestu.

Největší pivní festival začne ve dvě hodiny odpoledne, ale slavnostní zahájení v podobě naražení soudku piva za účasti primátora města Olomouce Antonína Staňka a generálního mediálního partnera olomouc.cz se uskuteční až o čtvrt na pět. Ve čtvrtek se účastníci ještě mohou těšit na Viléma Čoka & Bypass a kapely Žlutý pes, Gaia Mesiah a Horkýže Slíže.

V pátek od 11 hodin dopoledne je otevřený vstup pro návštěvníky a samotný program rozjíždí o půl páté večer Děda Mládek Illegal Band. Dále zbytkem večera budou provázet skupiny Desmod, MIG 21 a Mandrage.

Poslední den v sobotu je otevřeno již od deseti hodin ráno, kdy proběhne Mezinárodní setkání sběratelů pivních suvenýrů. Odpoledne v 15 hodin vystoupí minus 123minut, poté Emma Smetana, Olympic a Walda Gang.

V areálu festivalu hosté budou moci ochutnat okolo sta značek piva od klasických „desítek“ po nejrůznější pivní speciály z produkce více než třiceti pěti pivovarů z České reubliky, regionálních pivovarů a minipiovarů.

Vstupné činí sto osmdesát korun a lze jej zakoupit v předprodeji.

Zobrazeno 1938 krát
Naposledy upraveno: so., 31. březen 2018 12:22
Nicol Ptáčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste