Vytisknout tuto stránku
út., 28. únor 2017 15:37

4TET poprvé navštíví Uherské Hradiště

4tet vystoupí v Uherském Hradišti 4tet vystoupí v Uherském Hradišti Zdroj: Facebook 4tet
Uherské Hradiště - Pokud na první jarní den, tedy 21.3. plánujete výlet po okolí, tak pak ho můžete zakončit v Uherském Hradišti, v Klubu Kultury, kde v podvečer vystoupí známá hudební skupina 4tet.

Skupina 4tet je české vokální uskupení stávající se z Davida Uličníka, Jiřího Korna, Jiřího Škorpíka a Dušana Kollára, který je známý například z tanečního pořadu StarDance. Skupina byla založena roku 2002 na popud Jiřího Korna, jehož hudební kariéra začala v šedesátých letech se skupinou Rebels a později pokračovala s kapelou Olympic. 

Účastníci koncertu se mohou těšit na známé skladby. „Muži v černém“, jak je někdy této skupině přezdíváno jistě zazpívají Lady Karneval, Tears In Heaven, Lion King, Addams Family a další skladby, které si můžou fanoušci poslechnout i na třech CD, které vyšly v roce 2004, 2005 a 2008.

Uherské Hradiště je pro koncertující kapelu již pátou zastávkou, kterou hudebníci navštíví. Pokud nebudete mít příležitost zastihnout 4tet v Uherském Hradišti, nezoufejte, protože příležitostí, jak si oblíbenou skupinu poslechnout a podpořit je svou návštěvou se nabízí hned několik. Skupina navštíví v třetím a čtvrtém měsíci tohoto roku, vedle Uherského Hradiště, například Jihlavu, Ostravu, Prahu, Litovel nebo Plzeň. V listopadu skupina přidá poslední koncert, a to v Kladně. Vstupenky je možné koupit v předprodeji online, cena se pohybuje mezi 550 - 750 korun.

 

Zobrazeno 2419 krát
Naposledy upraveno: pá., 3. březen 2017 12:10
Nikol Kutálková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste