Vytisknout tuto stránku
po., 5. listopad 2018 10:28

ANDREA BOCELLI VYSTOUPÍ V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ NA PODZIM PŘÍŠTÍHO ROKU

Andrea Bocelli znovu vystoupí v pražské O2 areně na podzim příštího roku Andrea Bocelli znovu vystoupí v pražské O2 areně na podzim příštího roku Zdroj: facebook.com
PRAHA – Všichni fanoušci Andrea Bocelliho, kteří se nedostali na jeho dlouhé měsíce předem vyprodaný koncert v letošním roce, nemusí smutnit. Italský maestro se do pražské O2 arény znovu vrátí 30. listopadu 2019.

 

Italský tenorista představí na svém koncertu v Praze skladby z nového alba “Sí“, které vydal po 14 letech. Nová deska vyšla na Decca Records už 26. října 2018. Je plná oslav lásky, víry, naděje a rodiny. Album nahrával ve svém domě v Itálii za asistence slavného producenta Boba Ezrina, který v minulosti spolupracoval s Pink Floyd nebo Lou Reedem.

 

Bocelli vyráží se svým novým albem na celosvětové turné. Na své si přijdou jeho příznivci hlavně v New Yorku, kde vystoupí během letošního a příštího roku hned čtyřikrát. 

 

Andrea Bocelli je italský nevidomý tenorista, který patří k nejúspěšnějším interpretům klasické hudby. V minulosti zpíval pro papeže, královskou rodinu a vystoupil v největších koncertních sálech celého světa. Na svých koncertních turné spolupracuje i s Českým národním symfonickým orchestrem.

 

Vstupenky se dají zakoupit v síti společnosti Ticketportal. Cena jednoho lístku se pohybuje v rozmezí od 900 až do 12 500 Kč.

Zobrazeno 2233 krát
Naposledy upraveno: so., 10. listopad 2018 18:22
Tereza Saláková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste