Vytisknout tuto stránku
ne., 29. říjen 2017 19:50

ATMO music přivedou do varu olomoucký Sklub

V rámci Trofeje Tour zahrají ATMO music v olomouckém Sklubu. V rámci Trofeje Tour zahrají ATMO music v olomouckém Sklubu. Zdroj: www.informuji.cz
Olomouc – Kapela ATMO music v rámci své nynější tour zavítá 3.11. do olomouckého Sklubu, kde v 19 hodin zahrají, a to i písničky z nejnovějšího alba Trofeje. Fanoušci se mohou těšit mimo jiné i na autogramiádu.

ATMO music patří mezi nejvýraznější interprety české hiphop-popové scény. Liberecká kapela vznikla roku 2012, kdy se spojil raper a textař Kryštof Peuner, vystupující pod pseudonymem Beef nebo Hank s přítelem Ondřejem Turtákem (ODD), který je zároveň i hudebním producentem. Na kontě mají již tři desky, kde se mimo jejich vlastní tvorbu objevují i songy vzešlé ze spoluprací s jinými českými hudebníky jako jsou například Lipo, Sebastian nebo Jakub Děkan. Právě spolupráce s Jakubem Děkanem dala vzniknout jejich snad nejznámějšímu hitu Ráno. Duo se může pyšnit i dalšími velkými hity jako například Andělé, Valerie nebo Fáma, které běžně obsazují nejvyšší příčky českých hitparád.

„ATMO vzniklo od slova atmosféra, takže celý význam je muzika s atmosférou,‘‘ uvedl v rozhovoru frontman kapely. A právě spojení hiphopu s chytlavými melodiemi a zpívavými refrény je něco, co je odlišuje od ostatních českých a slovenských hiphop-popových kapel a čím se vryly do paměti svých posluchačů, nemluvě o videoklipech, za kterými jde vidět obrovská spousta práce. Tím se stali jedním z nejrychleji rostoucím českým hudebním projektem na kanále YouTube, kde také za 5 let překonali hranici 57 milionu zhlédnutí.

ATMO music právě vydali své nové, dvanácté album, který nese název Trofeje, stejně jako jejich Tour 2017, která bude mít 20 zastávek po celé České republice a to včetně Olomouce. Vstupenky na jakýkoliv z jejich koncertů jsou k dostání v předprodeji za 245 korun na webu ticketstream.cz.

Zobrazeno 2384 krát
Naposledy upraveno: po., 6. listopad 2017 23:17
Karin Vágnerová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste