Vytisknout tuto stránku
po., 28. říjen 2019 12:21

Basketbalisté Golden State opět prohráli, tentokrát nestačili na Oklahomu

Steph Curry rozehrává akci Warriors. Steph Curry rozehrává akci Warriors. Zdroj: twitter Golden State Warriors
Oklahoma - Basketbalisté Golden State Warriors prohráli i druhý zápas nové sezóny. Tentokrát nestačili na domácí Oklahomu jednoznačným výsledkem 120:92. Thunders si tak po odchodu Russela Westbrooka do Houstonu připsali po dvou porážkách první výhru v nové sezóně.

 

Golden State příliš nevyšlo letní přestupové okno, ve kterém odešly hvězdy jako Kevin Durant nebo pivot DeMarcus Cousins. Zranění kolena navíc nepustí do hry klíčového křídelníka Klaye Thompsona. Jedinou významnější změnou byl příchod mladého rozehrávače D’Angelo Russella z Brooklynu, který se však oproti své loňské sezóně trápí.

Stejně jako v úvodním duelu GSW proti Los Angels Clippers předvedli svěřenci Steve Kerra několik hluchých částí, kterých soupeř zkušeně využil. Oklahoma vedla již po první třetině o patnáct bodů a po střeleckých hodech Dennise Schrodera a Danilo Gallinariho dokázala svůj náskok do poločasu zdvojnásobit.

Curry a spol. ale po poločasové přestávce nepředvedli zázračný obrat a naopak ve skvělém výkonu pokračovali domácí. Thunders vedli už o 42 bodů, než v poslední části dovolili loňským finalistům play-off snížit na konečné skóre 120:92.

„Je to špatné. Všichni milovali naši ofenzivu, ale tak úspěšné nás dělala naše obrana. Říkal jsem to vždycky. No a teď naše obrana neexistuje. Momentálně ani nevíme, jak bránit,“ připustil po zápase zklamaný Draymond Green.

Zobrazeno 971 krát
Naposledy upraveno: po., 28. říjen 2019 18:09
Tobiáš Czekaj

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste