Vytisknout tuto stránku
st., 26. říjen 2016 20:35

Česká Miss 2017 mění svou podobu

Loňské vítězky České Miss Loňské vítězky České Miss Zdroj: https://www.ceskamiss.cz/
Praha - Soutěž Česká Miss 2017 prochází tento rok kompletní proměnou. Nejenže vyměnila ředitelku Marcelu Krplovou a nově ji povedou partneři Martin Ditmera a Eva Čerešňáková, ale také přichází s úplně novou podobou, která se od všech předchozích ročníků diametrálně liší. Finálový večer bude velkolepou show pro několik tisíc diváků a vystoupí zahraniční pěvecká hvězda. Výrazné zapojení široké veřejnosti, divoká karta i charitativní rozměr, to vše a mnohem více se odkrylo na tiskové konferenci.


„Intenzivně pracujeme na přípravách nového ročníku a setkáváme se s pozitivními reakcemi, když koncept partnerům představujeme. Dnes chce být každý online, sdílení života online je běžnou součástí čím dál většího množství lidí a proto i nová Česká Miss bude online,“ uvádí směr projektu Martin Ditmar. Přihlášeným dívkám se vytvoří nový speciální profil na Facebooku a Instragramu, na němž se budou prezentovat, získávat své fanoušky a bojovat o postup do finále. Čtrnáct dívek, z každého regionu dvě, totiž postoupí do semifinále přímo na základě množství fanoušků na svém profilu, přičemž další dívky budou o postup do semifinále bojovat na celkem 9 castinzích.

Castingy budou probíhat od 24.11. do 8.12.2016 a to v Praze, Českých Budějovicích, Plzni, Ústí nad Labem, Hradci Králové, Olomouci, Ostravě a Brně. Moderátorkou castingů bude Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová. „Průběžně do projektu zapojíme více úspěšných missek. Ty se budou dělit o své zkušenosti a budou mentorkami finalistek nového ročníku. Kdo jiný než ty, které si soutěží samy prošly a mají už mnohaleté zkušenosti, by mohl adeptky na povinnosti spojené se ziskem titulu krásy připravovat?“ prozradila ředitelka soutěže a zároveň Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková, která o své cestě za snem vydala úspěšnou knihu MISS, sny vs. realita.

Tématem nového ročníku je „Zdraví, krása a voda“ a oproti předchozím ročníkům bude mít ten letošní podstatně větší charitativní rozměr. Finalistky už v rámci příprav budou mít možnost ukázat své schopnosti při získávání příspěvku pro nadační fond a ta nejúspěšnější z nich získá titul Miss Charita. Velkou novinkou je také divoká karta České Miss, která se bude dražit a držitelce umožní vstoupit do druhého semifinále k 25 dívkám a bojovat o postup do finále.

Zobrazeno 2531 krát
Naposledy upraveno: čt., 27. říjen 2016 20:53
Tereza Slavíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste