Vytisknout tuto stránku
čt., 26. říjen 2017 14:30

Chinaski odstartovaly své podzimní turné Není nám do pláče

Chinaski v Ostravar areně předevedly velkolepou show Chinaski v Ostravar areně předevedly velkolepou show Zdroj: Terezie Krejčí
Ostrava - V úterý populární česká skupina Chinaski odstartovala v Ostravě své dlouho připravované turné s názvem Není nám do pláče. V téměř vyprodané Ostravar aréně tak zazněly nejen největší hity, ale také nové písně z posledního alba.

Česká  pop rocková skupina Chinaski se minulý rok rozhodla natočit novou desku s názvem Není nám do pláče. „Promítli jsme do ní naše zkušenosti čtyřicátníků. Že některé věci nejsou jako ve dvaceti, ale že se i dál máme skvěle. O tom to celé je,“  přiznává frontman kapely Michal Malátný. (zdroj: www.ticketpro.cz) Album se jmenuje podle stejnomenného singlu ve kterém kapela cituje všechny své největší hity. Deska se natáčela v různých koutech světa a vyšla na jaře tohoto roku. Chinaski však neskončily jen u vydání desky, ale odstartovaly svou podzimní tour. Jedná se o největší tour v historii kapely. Jen technický projekt turné se připravoval tři čtvrtě roku a fanoušci mají jedinečnou příležitost zažít jednu z největších hudebních scén, jaké lze v českých halách postavit, doplněné o 3D projekci.

Turné Chinaski zahájily v Ostravě. Na řadě je Zlín, Hradec Králové, Jihlava, České Budějovice a Liberec. Celá šňůra pak vyvrcholí 16. listopadu v pražské O2 areně, kde navíc Chinaski během koncertu předvedou fanouškům tradiční novozélandský tanec Haka. "Fanouškům jsme tanec slíbili, pokud halu vyprodají, a to se už stalo," řekl zpěvák kapely Michal Malátný. (zdroj: tyden.cz) Na každém koncertu pak zazní 25 písní a to nejen z nového alba.

Navíc se fanoušci mohou zapojit do projekce. Stačí aby nahráli fotku jejich šťastného okamžiku na Instagram a k ní přidali hastag #neninamdoplace. „Databázi šťastných okamžiků vytváříme s fanoušky skoro rok. Nyní ji zakomponujeme i do projekcí, takže se lidé uvidí. Vizuál některých skladeb na nich dokonce postavíme,“ popisuje Martin Pokorný z managementu BrainZone. (zdroj: idnes.cz)

Kapela se rozhodla, že zapojí fanoušky do projekcí

Zdroj: www.musicserver.cz

 

Zobrazeno 1873 krát
Naposledy upraveno: ne., 29. říjen 2017 18:59
Terezie Krejčí

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste