Vytisknout tuto stránku
čt., 29. listopad 2018 21:09

Foodblogerka Markéta Pavleje spustila projekt Dobro z garáže

Markéta Pavleje iniciátorka projektu Markéta Pavleje iniciátorka projektu Zdroj: instagram kitchenettehome
Česká republika - Foodblogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette uspořádala před pár týdny na svém instagramu menší bazárek, kde prodávala věci ze své kuchyně, studia, a dokonce i dětské oblečení. V tu chvíli však ještě netušila, kolik lidí její nápad zaujme, a v jaký projekt se tento bazárek změní. 

Poté, co Markéta viděla, jak velký zájem projevují fanoušci jejího instagramu o její věci, rozhodla se udělat z tohoto jednorázového „garážového prodeje“ projekt, který chce opakovat minimálně jednou do roka. Celý projekt tato foodblogerka nazvala Dobro z garáže a rozhodla se, že výtěžek z něj půjde na spolek Asociace genové terapie. Tento spolek založili rodiče malého Olivera, který trpí Angelmanovým syndromem. Ddíky jejich iniciativě byl v České republice zahájen výzkum tohoto syndromu jako reprezentativní genové vady.

Markétin nápad nejen, že zaujal mnoho jejích fanoušků, kteří se také rozhodli do projektu zapojit a darovat do Dobra z garáže věci, ale hlavně se jeho součástí stalo velké množství dalších českých influencerů. Proto tedy můžeme v prodeji najít například poukazy na focení, vánoční cukroví, podepsané kuchařky, sady dětského oblečení, knihy nebo také podepsaná CD Tomáše Kluse.

Celý projekt probíhal na instagramovém účtu kitchenettehome od 29.11. do 30.11..

Zobrazeno 2627 krát
Naposledy upraveno: čt., 6. prosinec 2018 18:19
Karolína Manová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste