Vytisknout tuto stránku
so., 10. listopad 2018 16:58

Imagine dragons představili novou desku

Obal Origins se drží pro kapelu typického stylu. Obal Origins se drží pro kapelu typického stylu. Zdroj: https://www.imaginedragonsmusic.com/
Las Vegas - Rocková skupina pocházející z Las Vegas nenechala své fanoušky ani tentokrát dlouze vyčkávat a po vydání několika singlů překvapili kompletním novým albem.

 Po posluchači i kritiky oceňovaných Night Visions, Smoke + mirrors a Evolve přichází deska s názvem Origins. “Jamile jsme dokončili tour k Evolve, měli jsme ještě spoustu dalších, nových písní. Mohli bychom počkat pár let, stejně jako to dělají ostatní kapely, ale víme že jde o novou úroveň hudby, tak proč to nevydat rovnou?“ uvedl frontman kapely Dan Reynolds na oficiálním instagramovém profilu.

Celkově obsahuje deluxe verze alba 15 písní, včetně titulní skladby pro novou Disney pohádku Raubíř Ralf 2 s názvem Zero a v rádiích už několik týdnů hraných hitů Natural, nebo Machine. Odhalení Origins provázely také speciální akce a koncerty, které skupina pořádala pro náhodně vylosované skupiny fanoušků. Ti nemohli s nikým sdílet zážitky z prvního poslechu až do 9. listopadu, kdy deska vyšla po celém světě.

Čtvrté album se v mnoha ohledech podobá svým předchůdcům a vychází na všech dostupných platformách. Ke koupi, či bezplatnému poslechu je tak k dispozici na Deezeru, Spotify, Apple Music a Google music.

Zobrazeno 1777 krát
Naposledy upraveno: st., 14. listopad 2018 21:47
Karel Krzyžoszczak

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste