Vytisknout tuto stránku
čt., 7. prosinec 2017 11:51

Infinity War – Marvel oslaví 10. výročí novými Avengers

Avengers: Infinity War Avengers: Infinity War Zdroj: Marvel Entertainment
Los Angeles – Jedna z nejočekávanějších upoutávek roku je konečně tady. Avengers: Infinity War uzavřou v květnu příštího roku 3. fázi Marvel Cinematic Universe a také oslaví desetileté výročí celého univerza, které započal Iron Man. Záchrana celého vesmíru bude tentokrát v rukou mnoha známých postav.

 Avengers: Infinity War je jedním z nejočekávanějších filmů příštího roku a po měsících mlčení, byl konečně zveřejněn první trailer. Trailer vidělo za prvních 24 hodin přes 230 milionů lidí, tudíž přebíhá film To a stává se novým rekordmanem. Již na první pohled je zcela jasné, že film tvůrcům vynese nemalou částku peněz, jelikož se zde konečně propojí postavy z celého univerza Marvelu, které nám byly představovány od roku 2008, kdy světlo světa spatřil první Iron Man, jemuž propůjčil tvář herec Robert Downey Jr.

Kromě Iron Mana nás čeká také Captain America, Black Widow, Bucky Barnes, Spiderman nebo také Doctor Strange. Připojí se k nim i Black Panther, jehož vlastní film jde na plátna v únoru příštího roku, a také přiletí i Strážci Galaxie v čele s Peterem Quillem. Superhrdinové odloží své problémy a navážou spojenectví kvůli tyranovi z vesmíru, jenž si říká Thanos. Ten na Zemi přišel hledat Kameny nekonečna a pro jejich nalezení hodlá udělat vše. Není vyloučené, že se rozloučíme s některými postavami. Nejen proto, protože to do děje zapadá nejlépe, ale je zde i fakt, že většině hercům končí smlouvy na další filmy od společnosti Marvel.

Na otázku, kdo tedy zemře, si budeme muset počkat ještě pár měsíců. Premiéra snímku je v Česku a na Slovensku stanovena na 26. 4. 2018.

Zobrazeno 2193 krát
Naposledy upraveno: ne., 10. prosinec 2017 18:25
Helena Chovancová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste