Vytisknout tuto stránku
st., 2. prosinec 2015 16:47

Kapitán Amerika trhá s novým trailerem rekordy

USA - Trailer k novému filmu Kapitán Amerika: Občanská válka zhlédlo 61 milionu diváků za prvních 24 hodin. Jedná se o nejvyšší číslo, kterého kdy první zveřejněný trailer dosáhl.

Kapitán Amerika se svými 61 miliony zhlédnutími předběhl "teaser trailer" k letošním Hvězdným válkám, který měl na kontě 55 milionů. Studio Marvel uvedlo, že se jedná o nejsledovanější trailer ze všech marvelovských filmů. Sledovanost traileru také takřka dvojnásobně překonala dosavadní rekord Marvelu, který před Kapitánem Amerikou drželo loňské pokračování Avengers, jichž je Kapitán Amerika členem.

V traileru se kromě Steva Rogerse (Kapitán Amerika) objevuje i Tony Stark (Iron Man), se kterým bude řešit konflikt kvůli registraci superhrdinů. Zatímco Kapitán a jeho tým, v němž budou Hawkeye, Falcon či Wanda, je proti registraci, Iron Man ji naopak podporuje. Společnost mu v týmu dělají Black Widow, War Machine a také nový člen Avengers Black Panther, kterého uvidíme v Marvel Cinematic Universe poprvé.

Snímek režírují bratři Joe a Anthony Russovi, kteří natočili i předchozí díl s názvem Návrat prvního Avengera. "Příběh je o tom, jak se Kapitán dostane k Buckymu," řekl Anthony Russo. Bucky je Kapitánův dávný přítel, se kterým však v předchozím díle musel bojovat. Film se dostane do kin 6. května 2016.

Zobrazeno 2301 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:00
Adéla Vilímcová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste