Vytisknout tuto stránku
út., 4. prosinec 2018 16:04

Ladislav Zibura vypráví o prázdninách v Evropě

Plakát k přednáškám o Evropě Plakát k přednáškám o Evropě Zdroj: Facebook Ladislava Zibury
Česká republika - Mladý cestovatel, spisovatel a humorista Ladislav Zibura uveřejnil termíny a místa, kam v novém roce zavítá s projekcí o Evropě. Procestoval 14 evropských zemí a podělí se o své zážitky s veřejností prostřednictvím přednášek. V plánu má i novou knihu.

Od 4.12. si můžete koupit vstupenky na přednášky o evropském dobrodružství mladého cestovatele. Na jeho internetových stránkách www.princladik.cz jsou zveřejněny data projekcí od ledna do dubna 2019 s časem a místem konání. Na stránkách je také uveřejněn seznam měst, do kterých se Ladislav Zibura vydá na podzim příštího roku, ty ještě pevné datum nemají.

„Evropa je dostupná a krásná, přesto o ní mnoho cestovatelů nemluví. A tak jsem se ji v létě vydal prostopovat – z Athén až za polární kruh, napříč 14 zeměmi,“ uvedl Zibura na svém facebookovém účtu. Na jeho instagramovém profilu bylo možné sledovat jeho cestu po Evropě prostřednictvím příspěvků, kterými od května do července tohoto roku bavil své sledovatele.

Jedná se o Ziburovu čtvrtou sérii cestovatelských přednášek. Tři jeho cestovetalská dobrodružství je možné zakoupit v knižní podobě. Knihu 40 dní pěšky do Jeruzaléma vydal v roce 2015, poté přišla kniha Pěšky mezi buddhisty a komunisty a Už nikdy po arménii a gruzii. Ziburovi fanoušci se ho nyní na sociálních sítích často ptají zda napíše další knihu, když podnikl další cestu. „Kniha bude, ale nejprve ji musím napsat...“ zněla Ziburova odpověď.

Všechna dobrodružství, která podnikl, byla význačná tím, že je podnikl sám a pěšky. Zibura říká, že je důležité umět trávit čas sám se sebou. Vyčistí si tak na cestách hlavu a zažije to, co by jako člověk s normální prací běžně nezažil. Lidé, kteří čtou jeho knihy a chodí na přednášky jím pořádané, mají na Ziburovi rádi hlavně jeho humor a upřímnost, se kterými knihy píše. Zpětnou vazbou pro cestovatele jsou plné přednáškové místnosti lidí všech věkových kategorií.

Zobrazeno 2033 krát
Naposledy upraveno: po., 10. prosinec 2018 09:58
Karolína Krhutová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste