Vytisknout tuto stránku
st., 28. říjen 2015 16:07

Marvel uvede nový seriál, od listopadu poběží na Netflixu Jessica Jones

USA - V Marvel Studios dál rozšiřují expanzi komiksových superhrdinů na televizní obrazovky. Od 20. listopadu se diváci mohou těšit na nový seriál Jessica Jones, který poběží na internetové stanici Netflix.

Jedná se o druhý seriál z marvelovského cyklu Defendors. Tím prvním je Daredevil, který zažil premiéru už v dubnu a za první sérii sklidil od kritiků velkou pochvalu. Jessica Jones má na úspěch navázat. Nedávný trailer vyvolal ve fanoušcích velké nadšení a v USA je to momentálně jeden z nejočekávanějších nových seriálů.

První série dostane od Netflixu třináct hodinových epizod, tedy stejně jako Daredevil. Příběh se bude točit okolo soukromé detektivky, která kdysi bývala superhrdinkou. Vznětlivá a temperamentní Jessica nyní bude bojovat v New York City proti různým gaunerům, jimž se nová prezence fyzicky zdatné a psychicky silné osobnosti nebude příliš líbit.

„Je neuvěřitelně dynamická. Je vším, čím může postava nebo žena být a pro mě to byla vynikající příležitost udělat vše proto, abych všechny tyto věci dostala do jedné role. Je silná jako člověk, ale také má i fyzickou sílu. Někdy je zranitelná, někdy vtipná. Tato role je pro mě splněný sen,“ nechala se slyšet představitelka hlavní hrdinky stejnojmenného seriálu Krysten Ritter pro accesshollywood.com.

Pro tvůrce Marvelu se jedná už o čtvrtý seriál. Kromě Daredevila, který rovněž vysílá Netflix, už delší dobu běží na stanici ABC Agents of S.H.I.E.L.D a Agent Carter. Komiksoví superhrdinové tedy už neplní jen filmová plátna, ale přesouvají se i do televize, kde dostávají prostor méně známé postavy, než jsou Iron Man, Captain America, Thor nebo Hulk.

Zobrazeno 2846 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:23
Adéla Vilímcová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste