Vytisknout tuto stránku
st., 29. březen 2023 22:15

Melanie Martinez překvapila fanoušky svým vzhledem v novém albu Portals

Melanie Martinez na jejím albu Portals Melanie Martinez na jejím albu Portals Zdroj: Atlantic Records
USA - Je známá pro svou extrovaganci a nevšední styl, ale i přesto začkočila své posluchače novým vzhledem. Zpěvačka se stala jedním z hlavních témat na hudební scéně poté, kdy začaly unikat fotky a ukázky z videoklipů písniček z nového alba. Objevila se v něm jako fantasy postava z lesa připomínající vílu. Celé album vyjde 31. března 2023.
SPIDER WEB - Melanie Martinez ( New Song snippet from Portals ) Youtube

Ráda se obléka jako panenka, i její dům vypadá vevnitř, jako domeček pro panenky. Jde prý o její životní styl, což se projevovalo i v její tvorbě. To se však netýka alba Portals.

Nové album Portals představuje jákési znovuzrození. Melanie postupně zveřejňovala krátká videa zobrazující nejdřívě kmen houby s nápisem RIP CRYBABY (představující nejspíše loučení se se svým předchozím já), poté video s oplodněným vajíčkem, video s embryem nelidské bytosti, vejce ležící v lese, které se v následujícím krátkém videu vyklubalo v bytost připomínající vílu (symbolující pravděpodobně zrození nového já). V dalších videích již vystupuje jako lesní bytost se čtyřma očima. 

Fanoušci na platformě TikTok se rozdělili do dvou táborů. Některým to příjde přehnané a děsivé, jiní Melanie v její nové podobě podporují. 

Nezvyklé jsou i samotné názvy písniček z nového alba. Například název Womb (lůno), Faerie Soiréé (vílí večírek) či Leeches (pijavice). 

Zobrazeno 2976 krát
Naposledy upraveno: čt., 30. březen 2023 12:30
Monika Ošťádalová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste