Vytisknout tuto stránku
so., 16. duben 2022 13:20

Milánský boj o titul pokračuje. Oba celky vyhrávají a derou se za pohárem Serie A

Milánský boj o titul pokračuje. Oba celky vyhrávají a derou se za pohárem Serie A Zdroj: http://sempremilan.com/
AC Milán po dvou zápasech konečně skóruje, gólově se připomíná mladý Portugalec Leao a AC Milán vyhrává na domácím hřišti. V těsném závěsu se zápasem k dobru je městský rival Inter, který také vyhrává. Následující kolo Serie A nabídne další zajímavé zápasy.

AC Milán doma přivítal předposlední Janov, který bojuje o záchranu v Sérii A. Poslední dva zápasy Milánu skončily bez gólů, čímž si zkomplikovali boj o titul a další dělba bodů by znamenala obrovské problémy. Domácí byli už od začátku aktivnější a v jedenácte minutě po krásném centru do pokutového území skóre otevřel mladý Leao a tak prolomil gólové zakletí, jež poslední dva zápasy AC Milán trápilo. Domácí byli stále aktivnější než Janov, avšak další gól se jim podařilo přidat až pár minut před závěrečným hvizdem, kterým Messias potvrdil roli favorita v zápasu. Tento zápas AC Milán posouvá do čela tabulky. To ale zatím nic neznamená, protože jim na záda dýchá Inter, který má o zápas méně. Městský rival Inter ve stejný den přehrál protivníka ve všech směrech a vyhrává 1:3 na venkovním hřišti.


34. kolo Serie A nám nabídne deset zápasů. Inter na San Siru přivítá AS Řím a zabojuje tak o důležité body v boji o titul. AC Milán naopak vyrazí do Lazia, které z posledních čtyř zápasů vyhrálo tři. Jestli Lazio formu potvrdí, nebo AC Milán zase naváže naváže na gólovou šňůru se dozvíme v neděli 24.4.

Zobrazeno 414 krát
Naposledy upraveno: so., 16. duben 2022 22:41
Dominik Majer

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste