Vytisknout tuto stránku
po., 25. březen 2019 21:10

MINT MARKET poprvé v Olomouci

Pozvánka na MINT MARKET Pozvánka na MINT MARKET Zdroj: www.mintmarket.cz
Olomouc - Už příští týden si přijdou na své všichni milovníci designu. V Olomouci se totiž uskuteční historicky první MINT MARKET, a to v sobotu 30. března 2019 v budově Pevnosti Poznání. Na návštěvníky bude čekat více než padesát prodejců s pestrou nabídkou módních outfitů, šperků, designovým zbožím i unikátními dobrotami.

Originalita a český původ - to je hlavní myšlenka MINT Marketu, trhů s lokální tvorbou pořádaným po celé republice. Své věrné zákazníky má v Brně, Praze a v řadě dalších českých měst. Tento víkend zavítá MINT Market poprvé i do Olomouce. Akce se koná v sobotu 30. března 2019 od 11:00 do 18:00 hodin v prostorách Pevnosti Poznání.

 

Návštěvníky přiláká na padesát lokálních českých výrobců a prodejců s originálními kousky, pestrou nabídkou šperků, kosmetiky a autorskou módou. Nebude chybět občerstvení, kavárna, a i několik vybraných DJ's.

 

Pevnost poznání je fascinující prostor, nejen vědeckým centrem, které v něm sídlí dnes, ale i zajímavou architekturou a historickou atmosférou. Market bude obývat velký a malý sál, kam bude vstup zdarma. Předpokládám, že většina návštěvníků neodolá a koupí si vstupenku i do interaktivního muzea,“ uvedl pro Czechdesign ředitel festivalu Zbyněk Hanko.

Festival s autorskou tvorbou si může užít úplně každý. I proto organizátoři dbají na jeho dostupnost. Vstup je zdarma a bez bariér. A vítány jsou samozřejmě maminky s dětmi, a klidně i jejich čtyřnozí mazlíčci.

Na koho se můžete v rámci prvního olomouckého marketu těšit? Seznam všech vystavujících naleznete na oficiálních stránkách MINT Marketu.

https://www.mintmarket.cz/cs/trh/olomouc-1

Zobrazeno 1464 krát
Naposledy upraveno: út., 26. březen 2019 19:23
Aneta Macolová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste