Vytisknout tuto stránku
po., 13. červen 2022 22:31

Největší festival v ČR Beats for Love se vrací

Beats for Love Beats for Love Zdroj: Instagramový účet Beats for Love
Ostrava - Organizátoři festivalu Beats for Love slibují nejnabitější line up v historii. Vystoupí nejpopulárnější DJ světa Armin van Buuren. Vstupenky na festival, který se uskuteční od 1. do 4. července, jsou stále k zakoupení.

Vyhlášený ostravský festival Beats for Love se letos po dvou letech opět vrací do industriální oblasti Dolní Vítkovice. Organizátoři slibují velkolepý návrat a ohlašují mnoho zahraničních interpretů, tento ročník by měl mít nejsilnější line up v historii. 

Na festival je ohlášených přes 400 účinkujících. Hlavní hvězdou je nizozemský DJ Armin van Buuren, jakožto nejpopulárnější DJ světa. Další hvězdou je Alan Walker, který se na festival vrací po čtyřech letech. Oba dva vystoupí v pondělí. Na pátek mají organizátoři nachystaného Lost Frequenciese a Vini Vici. V neděli jako hlavní vystoupí Timmy Trumpet. „Australská hvězda Timmy Trumpet rozjede show se svou trumpetou na Beats for Love! Přijď si odfouknout páru na ten nejlepší fesťák!" uvádí Beats for Love na svém webu. Takový line up čeká návštěvníky tohoto ročníku festivalu. Vedle nich vystoupí Billx, Black Sun Empire, Lucas & Steve Matador, The Cube Guys, Agressor Bunx, Mayor Levi, Buunshin, Wehbba, Matador, Sonny Wharton, Dave Clarke, Teenage Mutants, Roller, Zardonic & Fickle6 a mnoho dalších.

Kvůli pandemii musel být festival odsunut. „Letošnímu ročníku ale věřím. Náš tým už to potřebuje. Když dva roky děláte na něčem, co se stále nedaří uskutečnit, tak vás to moc neuspokojí. I když za to dostanete zaplaceno,“ říká ředitel festivalu v rozhovoru pro Forbes. Vstupenky, které si lidé zakoupili na ročníky, které byly poté zrušeny, jsou stále v platnosti. Lidé, co vstupenky ještě nezakoupily mají stále šanci, vstupenky jsou v prodeji za 1993Kč na všechny čtyři dny. 

 

Zobrazeno 630 krát
Naposledy upraveno: po., 18. červenec 2022 11:31
Adéla Kaisrlíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste