Vytisknout tuto stránku
út., 1. prosinec 2015 18:56

Nepijte jen zbůhdarma - pijte za nás!

Olomouc - Každoročně očekávaná benefiční akce proběhla v pondělí na Horním náměstí v Olomouci. Dát si punč a přispět tak Centru rané péče přišli studenti i pracovníci Fakulty tělesné kultury, Centra aplikovaných pohybových aktivit i spousta dalších. A právě díky nim akce letos vynesla středisku rekordní částku.

Ke stánku občanského sdružení Dobré místo pro život proudily v pondělí 30. listopadu už od pěti hodin davy lidí. Všichni měli stejný cíl - pít punč pro dobrou věc. Vybraná částka nakonec překonala veškerá očekávání. Všechny předcházející ročníky ten letošní hravě strčil do kapsy. Celková suma se vyšplhala na více než sedmdesát tisíc korun.

heslaNa své akademické povinnosti pro jeden večer zapomněl třeba děkan Zbyněk Svozil, le také další proděkani, vedoucí kateder a mnoho dalších zaměstnanců Fakulty tělesné kultury. Všichni totiž během celého večera ve stánku nápoje prodávali.

Na náměstí nechyběly ani soutěže, hry o ceny a živá muzika. Nevídaný úspěch slavila dámská i pánská Happy Hour, kdy mohlo během jedné hodiny nakupovat pouze jedno pohlaví. Během celého večera měli studenti možnost nakupovat ve stánku zlevněné lístky na divadelní představení Thrill Me do Šantovky, čímž také přispěli do konečného výtěžku.

kytary"Chodíme sem se spolužáky a přáteli každý rok. Je to příležitost, jak potkat známé neředínské tváře i jinde než v učebnách nebo tělocvičnách. Užíváme si spolu prima zábavu, která má ještě k tomu smysl," komentovala dění před stánkem jedna ze studentek Aneta Ďurďová.

Stejně jako loni, ani letošnímu ročníku příliš nepřálo počasí. Nikdo si ale zábavu deštěm nenechal pokazit a u stánku se po celý večer téměř nedalo hnout. Ti nejvytrvalejší jedinci se nakonec i s kytarami přesunuli do blízkého podniku a zábavu protáhli až do ranních hodin.

Zobrazeno 2433 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 15:54
Šárka Tomášková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste