Vytisknout tuto stránku
pá., 27. listopad 2020 17:42

Po čtyřech letech vydal Netsky nové album

Obal alba Second Nature Obal alba Second Nature Zdroj: https://www.merchbar.com/dance-electronic-edm/netsky/netsky-second-nature
Belgie - Belgický drum and bassový producent a hudebník Netsky vydal 30. října své čtvrté album. Deska s názvem Second Nature se pyšní osmnácti energickými skladbami. Krom převažujícího drum’n’bass představil Netsky skladby v duchu trance, house či breakbeat.

Albu nechybí ani spolupráce s dalšími umělci a DJs jako jsou například Hybrid Minds, Sub Focus nebo Rudimental. Podle počtu přehrání na streamovací službě Spotify fanoušky nejvíce zaujala skladba I See The Future in Your Eyes.

V rozhovoru pro Red Bull Elektropedia Netsky uvedl, že jde o návrat ke kořenům jeho tvorby a v novém albu se snaží zachytit atmosféru a podobu hudby s jakou před deseti lety začínal. Za srdce ho podle jeho slov měla nejvíce chytit skladba Hold On, na které spolupracoval s umělkyní Becky Hill. Na svém instagramovém profilu Netsky poznamenal, že obal alba tvoří fotografie zachycena jeho matkou na dovolené ve Francii. Nachází se na ní sám, tehdy osmiletý umělec se svým otcem.

Netsky není českým posluchačům drum and bass ani trochu cizí. Na ostravském festivalu Beats for Love v roce 2019 vystupoval na hlavní scéně a nedá se říct, že by jeho publikum bylo malé.

Zobrazeno 1097 krát
Naposledy upraveno: pá., 27. listopad 2020 19:30
Nikola Fránová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste