Vytisknout tuto stránku
po., 6. listopad 2017 18:47

Prague cake festival uvítá mlsné jazýčky

Cupcakes Cupcakes Zdroj: praguecakefestival.cz
Praha - V sobotu 11. listopadu se od desíti do sedmi hodin večer luxusní hotel Pyramida na ulici Bělohorská 24 promění ve sladký ráj. Třetí ročník Prague cake festivalu bude útočit na chuťové pohárky návštěvníků. U více než dvaceti stánků si budou moci pochutnat na pestré nabídce dortů, koláčků, zákusků, muffinů, makronek, cheescaků, cupcakes a mnohých dalších dezertů.

Mimo tradičních českých zákusků budou moci návštěvníci okusit kulinářské speciality z celého světa - americké donuty, rakouský sacher dort, japonské frushi, francouzské makronky či anglické koláče. O gastronomický zážitek nebudou ochuzeni ani vegani, příznivci raw stravy či lidé s bezlepkovou dietou. I pro ně budou nachystány speciálně upravené oblíbené delikatesy.

Základní vstupenka, v jejíž ceně je pět degustačních porcí, stojí dvě stě korun a je k dostání v předprodeji v síti GoOut. Vstupenka jde zakoupit i v den konání přímo na místě za 250 korun. Degustační poukázky nejdou dokupovat, až je však návštěvníci vyčerpají, mohou přímo od vystavovatelů kupovat sladkosti za zvýhodněné festivalové ceny. Děti do 130 cm mají vstup zdarma, ale bez degustačních poukázek. 

Kromě ochutnávání organizátoři připravili i bohatý doprovodný program. Každý návštěvník obdrží při vstupu los do tomboly, která proběhne třikrát během akce. V jedenáct, v jednu a v pět hodin odpoledne. Pro zájemce bude k dispozici také možnost vyzkoušet si různé workshopy, mezi nimi například zdobení cupcakes a sušenek, výroba pralinek nebo čokoládové dekorace dortu. Pořadatelé mysleli i na nejmenší, kteří budou moci absolvovat čokoládové tvoření či školičku pečení pro děti. Nebude chybět ani spousta soutěží a degustace vína.

Zobrazeno 2054 krát
Naposledy upraveno: po., 13. listopad 2017 15:08
Pavla Skřivánková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste