Vytisknout tuto stránku
pá., 9. prosinec 2022 16:24

První zverimex, kde nakoupíte granule v noci i bez prodavačů

Super zoo Olomouc Super zoo Olomouc Zdroj: Super zoo
Týn nad Vltavou - Na Jihu Čech vznikl další obchod otevřený 24/7. Ve zveriimexu řetězce Super zoo je možné koupit cokoli pro domácí mazlíčky klidně o půlnoci.

Po vzoru prodejny potravin COOP začal i zverimex Super zoo v Týnu nad Vltavou nabízet nonstop přístup do prodejny nehledě na denní nebo noční dobu.Od pondělí do neděle od osmi ráno do sedmé večer jsou na prodejnách normálně prodavači. Mimo klasickou dobu je do prodejny možné vstoupit přes speciální mobilní aplikaci, ke které je potřeba mít bankovní identitu. Celou dobu jsou také spuštěny kamerové systémy. „Když jsme viděli, že je možnost zpřístupnění prodejny na 24 hodin denně, využili jsme toho a prodejní dobu rozšířili,“ uvedl pro CzechCrunch Dušan Plaček, který je zakladatel skupiny Plaček, do které spadá i Super zoo.

Prodej 24/7 by firma chtěla rozšířit do více svých míst. „Potřebujeme několik měsíců na sledování vývoje této prodejny, abychom v dalších krocích mohli udělat třeba ještě něco lépe a mohli zákazníkům vyjít maximálně vstříc,“ prozradil CzechCrunch majitel zoopotřeb. Super zoo se snaží jít s dobou a své služby stále rozšiřovat. V minulosti si u nich lidé mohli koupit bezobalové granule nebo využít služeb stříhání psů přímo v prodejně. Zda člověk potřebuje nakupovat krmivo pro domácí zvířata po zavírací době, je na každém. Možnost ale mají všichni.

Zobrazeno 895 krát
Naposledy upraveno: pá., 9. prosinec 2022 19:50
Klára Škařupová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste