Vytisknout tuto stránku
pá., 31. leden 2020 02:13

R&B zpěvačka Alicia Keys zavítá do Prahy

Zpěvačka Alicia Keys vystoupí v Praze Zpěvačka Alicia Keys vystoupí v Praze Zdroj: o2arena.cz
Praha - Patnáctinásobná držitelka Grammy v létě vystoupí v české metropoli. Zpěvačka se do Prahy vrátí po sedmi letech a fanouškům představí nové album s názvem A.L.I.C.I.A. Jedná se již o její sedmé studiové album a vyjde na začátku jara.

Zpěvačka Alicia Keys vystoupí v pražské O2 areně ve čtvrtek 25. června, kde divákům předvede své nové studiové album A.L.I.C.I.A., které vydá 20. března. Fanoušci se vedle nových písní mohou také těšit na zpěvaččiny největší hity, jako je například "No One” a “Girl on Fire." Na světové turné vyrazí rodačka z New Yorku po sedmileté pauze. Na své si přijdou její příznivci nejen u nás, ale i v Polsku, Německu a ostatních evropských městech. Interpretka naposledy navštívila pražskou O2 arenu v roce 2013 a její vystoupení sklidilo velký úspěch. 

Devětatřicetiletá americká zpěvačka, skladatelka, herečka a producentka irsko-italsko-jamajského původu začala skládat své písně ve dvanácti letech. Její debutové album s názvem Songs in A Minor, které vydala v roce 2001 získalo pět nominací na Grammy a prodalo se přes 16 milionů kopií. Jako herečka se výrazně zapsala ve filmech „Sejmi eso,“ „Holka na hlídání“ nebo „Tajný život včel.“ Podle časopisu New York Times patří Alicia mezi nejlépe prodávající interprety.

Vstupenky lze zakoupit v síti společnosti Ticketmaster a Ticketportal od 27.ledna. Cena jednoho lístku se pohybuje v rozmezí od 1790 do 2290 korun.

Zobrazeno 1668 krát
Naposledy upraveno: pá., 31. leden 2020 12:56
Tereza Saláková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste