Vytisknout tuto stránku
st., 7. prosinec 2016 19:39

Rammstein přidali další koncert v Praze. Některým fanouškům tak svitla naděje

Skupina Rammstein odehraje příští rok v Praze dva koncerty. Skupina Rammstein odehraje příští rok v Praze dva koncerty. Zdroj: Facebooková stránka Rammstein
Praha - Před dvěma týdny zahltila internet informace týkající se potvrzeného koncertu Rammstein v pražské Eden Aréně. Předprodej vstupenek odstartoval 25.listopadu, avšak doprovázela jej spousta zmatků. Nápor zájemců byl obrovský. Internetové portály umožňující koupi lístku se dokonce potýkaly s dočasnými výpadky.


Mezi příznivci kapely se zvedla vlna rozhořčení. Nadšenci vykoupili vstupenky bezmála po dvou hodinách. Výrazného zájmu o koncert zneužili překupníci, kteří nyní nabízejí vstupenky za přemrštěné ceny. „Ceny se vyšplhaly i na trojnásobek, jednu ze vstupenek prodávající nabízel dokonce za 26 716 korun,“ informoval Český rozhlas.
Na základě dohody mezi účinkujícími a pořadatelskou agenturou Live Nation odehrají Rammstein koncert ještě jeden, a to hned na druhý den 29. května. Vstupenky jsou ještě stále k dispozici na sítích Ticketpro a Ticketportal. Jejich cena se pohybuje v rozpětí mezi 1490 - 2250 Kč.
Šestičlenné uskupení původem z Německa je známé pro svoji velkolepou show. Šlehající plameny a dekadentní kostýmy se staly neopomenutelnými prvky podtrhující zvuk hutného industrial rocku. Jejich poslední vystoupení v Praze roku 2011 bylo rovněž zcela vyprodané.

Zobrazeno 3563 krát
Naposledy upraveno: čt., 8. prosinec 2016 14:41
Michaela Susedíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste