Vytisknout tuto stránku
čt., 22. březen 2018 17:39

Rapper Strapo vydává album 13. Poschodie

Slovenský rapper Strapo Slovenský rapper Strapo Zdroj: strapo.sk
Slovensko - Trnavský umělec Jan Strapec vystupující pod přezdívkou Strapo vydává 13. dubna své třetí album s názvem 13. Poschodie. Toto album by dle slov autora měl být nejosobnější projekt, jaký kdy vytvořil. Bude v něm odrážet politickou a společenskou situaci na Slovensku.

Dvojnásobný vítěz celoslovenské soutěže ve freestyle battli jako jeden z mála otevřeně hovoří o politice a problémech, které trápí Slovensko. Zároveň kritizuje veřejně známé osoby, že oni tohle právo nevyužívají kvůli možné ztrátě fanoušků. Autor již sám uvedl, že kritizování politiky a společenských poměrů z jeho textů nevymizí ani na jeho nové desce.

"Ak môžem spraviť čokoľvek preto, aby ľudia mali dáke povedomie o tom, čo považujem za správne alebo nesprávne z politiky, tak to spravím. Moje svedomie je v tomto čisté. Veľa iných interpretov si to možno povedať nemôže, ale tým sa nezaťažujem a nechcem sa k nim ani vyjadrovať, nebudem zo seba robiť samaritána," uvedl.

Umělcova prvotina s názvem “23” se hned stala zlatou deskou. Druhé album z roku 2013 s titulem “Versus” skvěle přijali fanoušci i kritici a mnozí z nich ho považují za přelomové v jeho hudební kariéře. A podle informací, které už jsou k dispozici, tato deska bude minimálně stejně tak ambiciózní. "Je to môj tretí album, bude iný. O treťom albume sa všeobecne vraví, že bude buď najlepší, alebo najhorší. Každopádne bude prelomový, uvidíme, ako si ho ľudia obľúbia," uvedl v září loňského roku. Strapo už z avizované desky zveřejnil dvě písně doplněné o vizuál z exotických zemí, které si získaly mnoho posluchačů napříč žánry.

Nové album 13. Poschodie je možné předobjednat zde.

Zobrazeno 2507 krát
Naposledy upraveno: út., 27. březen 2018 01:08
Tadeáš Spurný

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste