Vytisknout tuto stránku
so., 26. listopad 2011 15:42

Roadshow Miss Academia zavítá do Olomouce

Miss Academia – Miss, která má (s)mysl. Tak zní motto soutěže pořádané pod záštitou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně tamními studenty Fakulty multimediálních studií. Roadshow této akce již zanedlouho zavítá také do Olomouce.

Aktuální šestnáctý ročník soutěže, která se snaží vyvrátit zažitý stereotyp, že jediné, na čem při volbě miss záleží, je vzhled, byl ve Zlíně odstartován již 1. listopadu a pokračovat bude náborovou kampaní spojenou s roadshow po vybraných pěti českých univerzitách. Čtvrtá zastávka bude v úterý 29. listopadu v Olomouci a bude doprovázena večerní párty v místním U-klubu.

Do soutěže o titul Miss Academia se můžou přihlásit studentky jak prezenčního, tak i kombinovaného vysokoškolského studia, jejichž věk nepřesáhl 26 let. Soutěžící budou muset prokázat, že jsou nejen krásné, ale také charismatické a chytré. Desítka finalistek, které vzejdou z lednových castingů v Praze, Brně a Ostravě, obdrží od pořadatelů chytré telefony, jejichž prostřednictvím se budou snažit zaujmout na sociálních sítích jako Facebook, Twitter a Foursquare. „Svými příspěvky budou moci přesvědčit společnost, že jsou nejenom krásné, ale i inteligentní,“ vysvětluje jedna z manažerek soutěže, Zuzana Brátová. O tom, která z dívek korunku získá, totiž rozhodnou právě i hlasy veřejnosti.

Celá soutěž vyvrcholí slavnostním galavečerem 17. dubna 2012. Její aktuální ročník si mimo jiné klade za cíl také přispět na dobrou věc - ve spolupráci s organizací Člověk v tísni chce finančně přispět na vzdělávání ve třetím světě.


Zdroj, obrázek: http://www.missacademia.cz/2012

Zobrazeno 2948 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Pavlína Zagolová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste