Vytisknout tuto stránku
pá., 30. listopad 2018 13:27

Santové se proběhnou Olomoucí

Vánoční běh Olomoucí Vánoční běh Olomoucí Zdroj: oficiální facebook akce
Olomouc - Zlaté prasátko, originální medaile a dobrý pocit z pomoci nemocným dětem. Takové odměny obdržíte, když se zúčastníte akce ČEPS Christmas Night Run. Tento vánoční noční běh rozsvítí v sobotu 1. prosince Olomouc již podruhé.

Na závodníky čeká pětikilometrový závod, který se uskuteční za doprovodu koled. Jelikož se jedná o noční vánoční běh každý běžec musí být vybaven santovskou čepicí a čelovkou. Sraz santovských běžců je v pavilonu E na Výstavišti Flora od 14:30 hodin. Samotný běh pak pořadatelé odstartují v 17 hodin. Zúčastnit se může každý od 12 ti let.

Zkrátka nepřijdou ani ti nejmenší. Pro ně organizátoři připravili jednokilometrový závod s názvem Kapka naděje kids christmas run. Na start se Santovy děti postaví už v 16 hodin.

Pokud byste se chtěli vánočního běhu zúčastnit, stačí, když se zaregistrujete na webových stránkách www.christmasrun.cz. Startovné na hlavní závod činí 500 Kč za jednotlivce nebo 700 Kč za rodinný tým (jeden dospělý a jedno dítě). Výtěžek ze startovného poputuje na konto organizace Kapka naděje, která pomáhá nemocným dětem. Za registraci na dětský závod zaplatíte 200 Kč.

Akce probíhá ve čtyřech různých městech. Kromě Olomouce se se santovskou čepičkou můžete proběhnout také v Ostravě, v Praze nebo v Mostě. Nejen, že uděláte něco pro své zdraví a naladíte se na vánoční vlnu, ale také vás bude hřát u srdce z dobrého skutku.

Zobrazeno 1637 krát
Naposledy upraveno: so., 1. prosinec 2018 22:25
Terezie Krejčí

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste