Vytisknout tuto stránku
po., 5. duben 2010 23:54

Tramtárie již pět let na divadelní scéně

Během měsíce dubna oslaví Divadlo Tramtárie své páté narozeniny. Při této příležitosti si připravilo pro své návštěvníky bohatý program. Největšími lákadly jsou třídílný kabaret, olomoucký básník Radek Malý a skupina BUTY.

Divadlo zahájí svůj narozeninový program sobotou 17. dubna. Celý následující týden, až do pátku 23. dubna, bude probíhat v jeho duchu. Kromě místních vystoupení má v plánu Tramtárie upořádat i několik zájezdů, jeden do Bohumína a tři do Nové Paky.

První večer narozeninového programu bude patřit třídílnému autorskému kabaretu HISTORKY Z PODSVĚTÍ, který splňuje úlohu úspěšné parodie nejen na gangsterové filmy, ale i na reality show a televizní seriály. Pod prvními dvěma díly je podepsán Vladislav Kracík, třetí díl režíroval ve spolupráci s Jiřím Básničkou. Uvedení Historek z podsvětí v rámci pátých narozenin bude zároveň derniérou této divácky oblíbené trilogie.

Čtené divadlo chystá Tramtárie na pondělí 19. dubna, kdy se uskuteční světová premiéra už druhého dramatického textu místního básníka Radka Malého. Novinka s názvem ČERNÉ HOŘE – DOBRODOŠLI je zajímavým návrhem kam vyrazit letos na dovolenou.

Další velkolepá událost, tentokrát v podobě narozeninového koncertu je na programu ve středu 21.dubna. Koncert skupiny Buty začíná v půl 8 v prostorách Divadle Tramtárie a bude jedinečným dárkem divadla svým návštěvníkům.

Tečku za pestrým týdnem udělá narozeninová párty Divadla Tramtárie v pátek 23. dubna. Kulturní večer věnovaný všem fanouškům začíná v osm hodin večer.

Za pět let své existence si Tramtárie zvládla vybudovat vůdčí postavení mezi olomouckými divadly a stát se nejoblíbenějším divadlem mezi studenty.

Program divadla na: www.divadlotramtarie.cz/program

Zobrazeno 2260 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:38
Kateřina Havlová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste