Vytisknout tuto stránku
út., 21. duben 2020 16:37

Tvůrci Until Dawn vydají novou hororovou hru Little Hope již toto léto

Will Poulter ztvární jednu z hlavních postav Will Poulter ztvární jednu z hlavních postav Zdroj: "Will Poulter" by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0
Velká Británie – Po úspěšném prvním dílu Man of Medan ze série The Dark Pictures Anthology přichází studio Supermassive Games s novým příběhem. Ten nás tentokrát zavede do strašidelného městečka Little Hope s čarodějnickou historií.
The Dark Pictures: Little Hope - Reveal Trailer BANDAI NAMCO Entertainment Europe

The Dark Pictures Anthology je série samostatných hororových her, které vydává společnost BANDAI NAMCO Entertainment. Každý díl nabízí nové prostředí, postavy a příběh.
Podobně jako první díl je i tento inspirovaný historií. Tentokrát jsou v hlavní roli čarodějnické procesy. Příběh sleduje čtveřici studentů s učitelkou, kteří po havárii jejich autobusu zabloudí do ponurého městečka. Zatímco se snaží utéct objevují hrůznou historii tohoto místa.

Hráč má za úkol dostat co nejvíce postav do bezpečí a přijít na to, co se v Little Hope před více než tři sta lety doopravdy stalo. Zdali měly ženy stíhané v procesech doopravdy temné schopnosti nebo jestli se ve městě ve skutečnosti dělo něco úplně jiného. K tomu mu vypomáhá postava prokurátora, vypravěče a rádce v pozadí, kterému propůjčil, stejně jako v předchozím díle, hlas britský herec Philip Dean Torrens. Těšit se také můžeme na herce Willa Poultera, známého z Millerových na tripu, který ztvárnil jednoho ze studentů. V rozhovoru pro Xbox to potvrdil producent The Dark Pictures Anthology Pete Samuels: „Jsem nadšený, že máme Willa Poultera v čele hereckého obsazení Little Hope. Je to fantastický herec a doopravdy přivedl charakter Andrewa k životu.“

Stejně jako Until Dawn nebo Man of Medan, Little Hope využívá efekt motýlích křídel. Tedy že každé hráčovo rozhodnutí ovlivňuje osud jednotlivých postav a samotný konec. Příběh si lze tedy užít několikrát, pokaždé postupovat jinak a odhalit všechny možné závěry. A to jak samostatně, tak ve více hráčích nebo online.

Hra vyjde již během tohoto léta na PS4, Xbox One a PC.

Zobrazeno 1086 krát
Naposledy upraveno: út., 21. duben 2020 19:34
Anna Buchtíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste