Vytisknout tuto stránku
ne., 6. prosinec 2020 22:47

Undergroundová Post-Hudba vydává nový singl jako předzvěst nové desky

Kapela Post-Hudba Kapela Post-Hudba Zdroj: Zdroj: https://post-hudba.bandcamp.com/album/nen-se-na-co-t-it
Praha - Pražské indie duo Post Hudba vypustilo prvního prosince na Spotify novinku s názvem Bezpečí a klid. Singl se od předchozí tvorby kapely dost liší, přibližuje se až k současnému mainstreamu. Díky tomu by mohl prorazit u širší veřejnosti. 

Kapela, kterou tvoří zpěvák a textař Dominik Zezula společně s producentem a kytaristou Tomášem Havlenem, připravuje po první desce Není se na co tešit už další album, které by mělo vyjít hned na začátku příštího roku. Album by mělo být podle tvůrců kratší a mnohem více experimentálnější než jejich předchozí práce.

I přesto si vybrali jako první vlaštovku nejvíce popovou píseň chystaného LP, prý aby fanoušky zmátli. Bezpečí a klid se vyznačuje klidným začátkem , který rychle přechází do energického a rychlého refrénu. 

Skladba má i vlastní videoklip v režii  Štěpána Svobody. Klip je natočen v bytě zpěváka a jeho ústřední téma se vztahuje k době koranovirové. Mladé ženě se stýská po kultuře a koncertech. Přesto ji vidíme v dobré náladě, protože si dokáže užívat hudbu i sama ve svém pokoji. 

 

Zobrazeno 1537 krát
Naposledy upraveno: čt., 10. prosinec 2020 15:18
Ondřej Chlup

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste