Vytisknout tuto stránku
st., 5. prosinec 2018 13:56

Vánoční jarmark oživí diskotéky na ledě

Disco na ledě Disco na ledě Zdroj: Foto autorka
Prostějov - Už první prosincový čtvrtek bude letošní diskotéka na ledové ploše na náměstí T.G.M v Prostějově. Celá akce, která je samozřejmě nejen pro děti, začne o půl páté odpoledne a potrvá dvě a půl hodiny. 

Navázat na tradici z loňských let se rozhodl prostějovský magistrát. Opět tak budou moci lidé na kluzišti zažít diskotéku s bruslemi na nohou. V prosineci tyto diskotéky proběhnou celkem třikrát, a to vždy ve čtvrtek ve stejný čas. Lidé se mohou těšit na odpoledne plné zábavy, známých písniček a navíc si mohou nechat zahrát i písničku na přání s věnováním. Organizátoři slibují vánoční náladu, občerstvení a dokonce i soutěže, které proběhnou na ledě i mimo něj. 

„Soutěžící mohou vyhrát hodnotné ceny, jako například volné vstupy do Šmoulíkova nebo Laser arény," prozradil moderátor večerů Petr Zakopal, který je známý jako profesionální moderátor a DJ. V Prostějově ho lidé mohou znát z více akcí, například právě z diskoték na ledě či lázní ale také ze závodů Dračích lodí na Plumlovské přehradě.

Každý rok se těchto diskoték účastní mnoho dětí, náctiletých i starších, kteří si přijdou zazpívat, zabruslit nebo jen tak popít něco teplého. Vstup na tuto akci je zdarma.

Zobrazeno 1479 krát
Naposledy upraveno: po., 10. prosinec 2018 10:02
Barbora Došlíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste