Vytisknout tuto stránku
pá., 8. listopad 2019 12:02

Vánoční trhy brzy vypuknou

Vánoční trhy města Olomouc Vánoční trhy města Olomouc Zdroj: Dominika Veselková
Olomouc - Už od 22. listopadu se celé Horní a Dolní náměstí hojně zaplní stánky s občerstvením a dekoracemi. Město Olomouc naplánovalo bohatý program i pro tento rok. Vystoupí zde místní divadelní, hudební a komediální soubory. Nebudou chybět ani známí zpěváci.

Pět minut po rozsvícení vánočního stromu, které se uskuteční v pátek 22.11. v 18:00 hodin na Horním náměstí, vystoupí první kapela O5 a Radeček. Ve středu zahraje popová skupina YO YO Band. Program dalšího dne doplní zpěvák Bohouš Josef.

Skupiny Lucie revival a Olympic revival, které na sebe navazují, vystoupí ve středu 4. prosince od 16:30 hodin. Ve čtvrtek tento týden doplní charismatická zpěvačka Heidi Janků, kdy její vystoupení zakončí mikulášský ohňostroj pro děti. Písně kapely Katapult zazní 6.12. v 17:00 hodin, po nich bude následovat kapela VERAS, která zahraje to nejlepší od zesnulé zpěvačky Věry Špinarové.

Celý program je na stránkách města Olomouc, jelikož pouze vánočními trhy bohatý zimní program v Olomouci nezačíná ani nekončí http://www.vanocnitrhy.eu/.

Zobrazeno 1166 krát
Naposledy upraveno: pá., 22. listopad 2019 08:51
Dominika Veselková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste