Vytisknout tuto stránku
pá., 21. říjen 2016 15:01

Velkolepá show odhalí božská těla

California dreams od 4.listopadu zahajuje Sexy ride tour California dreams od 4.listopadu zahajuje Sexy ride tour Zdroj: www.californiadreams.cz
Olomouc - Skupina profesionálních striptérů California Dreams odhalí svá vypracovaná těla již v sobotu 12. listopadu v olomouckém kongresovém sále Pegasus. Chystají se předvést neotřelou show a udělat tak z obyčejného tance nevšední zážitek. Žádná z přítomných nebude vědět, kdo přesně z těchto svalovců na podiu zazáří a jaká čísla a překvapení si pro ně přichystají. Ukážou se v různých kostýmech od číšníků až po hasiče, které však půjdou postupně dolů a ženám se tak naskytne pohled na jejich nahá těla.

V sále Pegasus se představí od 21 hodin do půl dvanácté večer, vstupenky jsou právě v předprodeji od 349 korun. Cena se liší podle toho, v jaké blízkosti se přihlížející chtějí nacházet. Vstup je umožněný pouze ženám od osmnácti let. „Naším cílem je přinášet do života žen vzrušení perfektní zážitky erotického nádechu a stát se tak synonymem pro kvalitu na poli pánského striptýzu v ČR,“ prohlašují členové California Dreams.

Ve čtvrtek 17. února příštího roku se zúčastní Mistrovství světa v pánském striptýzu v Brně a poslední víkend téhož měsíce plánují Exclusive Special Edition v Praze nazvanou Sedm statečných, kdy poprvé vystoupí na jednom podiu v počtu sedmi striptérů v domovském PM Clubu. Ženy se tak mohou těšit na nové show a na moderátora Roberta Rosenbergera, který slibuje na závěr večera velké překvapení.

California Dreams je skupina nejžádanějších a nejlepších striptérů a tanečníků současnosti, vystupují od roku 2009 inspirováni skupinou Chipp’n’dales. Od té doby mají za sebou stovky vystoupení, kterými si získali tisíce fanynek, pro které se stále snaží připravovat strhující show. Od 4. listopadu probíhá jejich Sexy Ride Tour po celé České republice. Skupina se snaží mimo jiné dělat i dobré skutky. Jako poděkování za přízeň fanynek se rozhodli uspořádat benefiční aukci ve spolupráci s Aliancí žen s rakovinou prsu o kalendář na letošní rok se svými podpisy. Celý výtěžek pak věnovali projektu Aliance žen Bellis Younge&Cancer, která se snaží pomáhat mladým ženám v boji s touto častou a zákeřnou chorobou. Aukce probíhala do konce srpna. Nyní je v předprodeji jejich nový kalendář pro rok 2017.

Zobrazeno 1689 krát
Naposledy upraveno: ne., 23. říjen 2016 13:38
Nicol Ptáčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste