Vytisknout tuto stránku
út., 13. listopad 2018 21:24

Adriana Lima sundala křídla na Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Adriana Lima na její poslední přehlíce pro VS Adriana Lima na její poslední přehlíce pro VS Zdroj: Instagram Victoria's Secret
Každoroční předvánoční tradice v podobě přehlídky spodního prádla světoznámé značky Victoria’s Secret je za námi. Letos připadla na čtvrtek 8. listopadu. Oproti těm předchozím byla ale v něčem jiná. Svou poslední chůzi na obřím třpytivém mole předvedla samotná královna každé show – brazilská modelka Adriana Lima.

New York - Jak je již zvykem, Victoria’s Secret nabídla opět skvostnou show. Po mole se prošly nejkrásnější modelky světa, vystoupilo spoustu hudebních hvězd, například The Chainsmokers, Rita Ora nebo Shawn Mendes. Také v publiku zasedlo mnoho známých tvaří, mezi nimi například zpěvák The Weeknd nebo partner modelky Behati Prinsloo Adam Levine. Nechyběla ani světoznámá Fantasy Bra. Tu pro rok 2018 navrhla světoznámá šperkařská firma Swarovski a skládala se pouze z diamantů. Letos měla tu čest ji světu představit topmodelka Elsa Hosk.

Atmosféra přehlídky se ovšem změnila, když se na pódiu objevil nápis "Thank you Adriana" a zjevila se Adriana Lima, která je již s touto módní značkou neodmyslitelně spjata. Tímto momentem tak započala její poslední chůze. Adriana Lima začala spolupracovat se značkou v roce 1999, oficiálním "andílkem‘‘ ji prohlásili o rok později. V roce 2010 právě ona vynesla Fantasy Bra 2010. Celkem odchodila 18 přehlídek, od roku 2000 nevynechala ani jednu.

Před rokem naznačila, že se chystá spolupráci ukončit a letos definitivně svlékla pověstná andělská křídla. "Milá Victorie, děkuji za to, že jsi mi ukázala svět, za to, že jsi mi prozradila svá tajemství (narážka na název značky Victoria's Secret, tedy Victoriino tajemství, pozn. red.) a hlavně, že jsi mi nejen dala křídla, ale naučila jsi mě létat," napsala ještě ten večer Lima na svůj Instagram. Dnes již patří mezi legendy této značky a bez ní si velká spousta fanoušků show nedokáže ani představit. "Adriana Lima není modelka Victoria's Secret, Adriana Lima je Victoria's Secret," napsal například jeden z fanoušků.

Zobrazeno 1780 krát
Naposledy upraveno: čt., 15. listopad 2018 12:01
Eliška Jurasová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste