Vytisknout tuto stránku
ne., 4. prosinec 2016 12:00

Vstupenky na Velkou cenu Brna jsou už v prodeji

Logo Moto GP Logo Moto GP Zdroj: Facebook - MotoGP
Brno - Od prvního prosince jsou tradičně k dispozici vstupenky na Velkou cenu Brna. V loňském roce byly dostupné až od ledna, za což mohl přechod pořadatelství z Autodromu Brno na spolek, který tvoří město a kraj. Před Vánoci budou vstupenky levnější. Oproti loňskému roku však zdraží o 100 korun, uvedla v tiskové zprávě Zuzana Taušová.

Oproti minulým závodům se ten v roce 2017 pojede o dva týdny dříve, to znamená o víkendu 4. až 6. srpna. Od začátku jsou v prodeji lístky jak na sedadlové, tak na přírodní tribuny. Zároveň i vstupenky Camp A, které umožňují stanovat během víkendu přímo na Masarykově okruhu. Ceny vstupenek do Silver oblasti se v první vlně, která probíhá do 15. ledna, pohybují kolem 1300 korun, vstupenky Gold kolem 1700. Zároveň jsou v prodeji i vstupenky Grandstandart, které nyní stojí přes 7000 korun. 

Lístky lze koupit v Turistickém a informačním centru v Radnické ulici nebo online. Letos by se kvůli včasnému zahájení prodeje neměla opakovat loňská situace, kdy brněnský závod přišel o prvenství v návštěvnosti.  Loni závodu přihlíželo 182 000 fanoušků a výnos ze vstupného činil necelých 63 milionů korn. V předešlých letech bylo fanoušků přes 200 000. V roce 2017 se očekává stejný počet. Na Velké ceně Brna bude i letošní mistr Moto GP Marc Marquez, Johann Zarco - mist kubatury Moto 2 a Brad Binder - mist třídy Moto 3. Zároveň i čestí jezdci, jako je Karel Abraham, Jakub Kornfeil nebo Karel Hanika. 

V současné chvíli je online k dispozi cca 580 vstupenek, na ty nejlevnější tribuny už zbývá po jednom lístku. 

Zobrazeno 2186 krát
Naposledy upraveno: st., 7. prosinec 2016 20:28
Adam Jiříček

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste