Vytisknout tuto stránku
ne., 8. listopad 2015 01:12

ZAZ opět vyprodává koncerty

PRAHA, OSTRAVA - Do České republiky zavítá charismatická zpěvačka ZAZ. Těšit se můžeme na koncerty 29. a 30. listopadu v Praze (Fórum Karlín) a 1. prosince v Ostravě (Ostrava Aréna). ZAZ patří dlouhodobě k nejoblíbenějším francouzským zpěvačkám, ale české fanoušky si získala hlavně díky svým mimořádným vystoupením na festivalu Colours of Ostrava.

Pětatřicetiletá ZAZ, vlastním jménem Isabelle Geffroy,  pochází z města Tours. Studovala konzervatoř a CIAM (Informační centrum hudebních aktivit) v Bordeaux. Svou pěveckou kariéru začala jako klubová zpěvačka a členka skupin s pestrým hudebním zaměřením. Zlomový byl rok 2007, ve kterém odpověděla na inzerát producenta Kerredina Soltaniho a nazpívala svůj největší hit „Je veux“, fanoušky si postupně získávala také v ulicích čtvrti Montmartre.

Úspěch ale nepřišel okamžitě a na vydání svého prvního alba ZAZ čekala zpěvačka až do roku 2010. Album obsadilo špičky hitparád a ZAZ se pustila do dlouhé šňůry koncertů a tvorby nových písní. V pořadí čtvrté album s názvem Paris představuje na svém letošním celosvětovém turné.

„Rád bych zdůraznil, že se jedná o koncert v rámci úplně nového programu, který bude ZAZ s kapelou připravovat až v říjnu,“ uvedl pořadatel akcí Patrik Kohut pro iDNES.cz.  Pro velký zájem proběhnou tři koncerty místo původně dvou plánovaných. Pořadatelé přidali druhé pražské vystoupení 30. listopadu.

Vstupenky lze koupit v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.

Zobrazeno 2027 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 17:10
Eva Ertlová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste