Vytisknout tuto stránku
ne., 7. prosinec 2014 23:15

Let It Roll roztančí Prahu tentokrát v únoru

Výstaviště Expo, Praha-Holešovice hostí 27. února 2015 Let It Roll Festival. Největší tuzemský bass music festival, a dokonce největší evropský zimní festival tohoto žánru Let It Roll Winter 2015 představí špičku světové i české scény.

 Festival, který vyhrál v britské anketě Drum&Bass Arena Awards 2014 první místo v kategorii Nejlepší festival nabídne nabitý zahraniční i český line-up s prostorem pro více než pět tisíc návštěvníků.

Jednu z hlavních stageí vede letos holandské trio Noisia, které také vůbec poprvé do Prahy přiveze jejich legendární noc Noisia Invites. Fanoušci se mohou těšit nejen na premiéru Noisia Invites, ale zároveň se bude slavit. Konkrétně vydavetelství Vision Recordings, kterou Noisia založila v roce 2005, oslaví desáté výročí.

Druhou stage obsadí liverpoolský label Viper Recordings, který patří mezi nejuznávanější drum´n´basové leadry. Britská stage nabízí tři jména ze svých řad a tři přední D'n'B hosty. Festival zatím budoucí návštěvníky napíná a pomalu postupně odhaluje DJ´s. Známé je jen jedno jméno, a to producent Insideinfo, zástupce Viper Recordings. Tento londýnský producent  má za sebou spoustu kvalitních nahrávek na těch nejlepších D’n’B labelech, včetně legendárního Virus-u, kde mu vyšly dva tracky ve spolupráci s Audio na jeho novém albu Soulmagnet. 

Na tuto událost se již konalo několik warm-upů, tedy rozehřátí se a pořádná příprava na opravdový Let It Roll,  a ještě mnoho z nich zájemce čeká. Například 12. prosince se jeden uskuteční přímo v Olomouci v S-cube. Z Anglie přijede Mind Vortex, který je nyní pod největším labelem, a to Ram Records. Jako druhý vystoupí Forbbiden Society, český drum & bassový producent Jindřich Brejcha. Dále pak KATO ze Slovenska, Double You z Česka a Julans-P a Thresh.

 

Zdroj obrázku: Letitroll.cz

 

 
Zobrazeno 1826 krát
Naposledy upraveno: pá., 12. prosinec 2014 15:16
Karolína Foitlová
Pro psaní komentářů se přihlaste