Vytisknout tuto stránku
so., 14. říjen 2017 12:13

Zpěvačka Shania Twain vystoupí příští rok poprvé v Česku

Plakát k pražskému koncertu. Plakát k pražskému koncertu. Zdroj: Live Nation CZ
Praha – Pětinásobná držitelka ceny Grammy a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob prožívá tento rok comeback. Kanaďanka Shania Twain vydala po patnácti letech novou desku Now a zároveň ohlásila světové turné, během kterého se podívá i do Prahy. Před českým publikem se představí vůbec poprvé, fanoušci si ale na tuto premiéru budou muset ještě rok počkat. Shania Twain vystoupí v O2 aréně v sobotu 6. října 2018.

Evropská část turné se sedmnácti zastávkami začne 21. září v britském Glasgow a skončí 17. října ve švédském Stockholmu. Vstupenky na pražský koncert jsou už nyní k dispozici v síti TicketPortal za cenu v rozmezí 1 490 až 2 590 korun. Ke koupi jsou také dva typy VIP balíčků, Front Row a Hot Ticket, které kromě vstupenek v předních kategoriích zahrnují upomínkový laminát k turné, dárek navržený speciálně pro držitele, VIP registraci a přítomnost koordinátora.

Country-popová zpěvačka byla na vrcholu kariéry ke konci devadesátých let a na počátku jednadvacátého století. Tehdy proslula velkými hity jako That Don’t Impress Me Much nebo Man! I Feel Like a Woman. Se třetím albem Come On Over zaznamenala v roce 1997 velký komerční úspěch, na který dokázala navázat i o pět let později s albem Up!. A přestože právě od poslední desky uplynulo více než deset let, nové album Now, které vyšlo 29. září, již po prvním týdnu prodeje vystřelilo na první příčku amerického žebříčku. Shania Twain tak porazila mladší, aktuálně neméně populární kolegyně Miley Cyrus i Demi Lovato, které vydaly nové desky ve stejný den.

Album Now předznamenal pilotní singl Life’s About to Get Good v polovině června. Shania Twain se o procesu nahrávání rozpovídala v rozhovoru s americkým magazínem Rolling Stone. „Chtěla jsem, aby to album bylo rozmanité a aby na něm dostaly prostor všechny věci, které prožívám,“ prozradila. Okomentovala i fakt, že každou písničku na albu napsala sama. „Nikdy předtím jsem album sama nenapsala. Nikdy jsem nenapsala album, na kterém by nebyla nějaká spolupráce nebo které by nebylo ovlivněné někým dalším. Takže tohle je moje šance dělat něco velmi, velmi čistého.“

Zobrazeno 3059 krát
Naposledy upraveno: po., 16. říjen 2017 14:16
Nikol Ossendorfová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste