Vytisknout tuto stránku
út., 17. duben 2018 22:20

Thirty Seconds To Mars po čtyřech letech opět vystoupí v Česku

Jared Leto na koncertě ve španělském Madridu Jared Leto na koncertě ve španělském Madridu Zdroj: https://www.facebook.com/pg/thirtysecondstomars/photos/?ref=page_internal
Praha – V rámci svého evropského turné do České republiky opět zavítá americká skupina Thirty Seconds To Mars. Koncert proběhne již tento čtvrtek 19. dubna v pražské Tipsport areně. Fanoušci se opět mohou těšit na známé hity, novinky i velkolepou show této světoznámé rockové kapely.

Naposledy se kapela v Česku objevila v roce 2014, v rámci turné ke své tehdejší aktuální desce Love, Lust, Faith, Dreams. Skupina na hudební scéně působí od roku 1998 a na svém kontě má prozatím čtyři studiová alba, přičemž si mnoho fanoušků získala již svým debutovým počinem, albem 30 Seconds to Mars. Zlom přišel o tři roky později, kdy kapela vydala další album A Beautiful Lie a absolvovala po boku skupiny Linkin Park velké evropské turné jako její speciální host. Následně se do mainstreamových rádií dostaly jejich singly The Kill, A Beautiful Lie a zejména hit From Yesterday, který výrazně přispěl k tomu, že si kapela dokázala vydobýt své pevné místo v hudební branži.

Frontmanem skupiny je známý herec a zpěvák Jared Leto, kterého si filmoví diváci mohou pamatovat například ze snímku Sebevražedný oddíl, kde ztvárnil legendární postavu Jokera. Právě charismatický zpěvák, který je známý svým přátelským přístupem k publiku a schopností vyprodukovat show, která dokáže "strhnout" davy, je bezesporu jednou z příčin úspěchu kapely. Ve skupině působí i Jaredův starší bratr Shannon Leto.

Zobrazeno 1801 krát
Naposledy upraveno: po., 23. duben 2018 18:29
Nikola Karkošová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste