Vytisknout tuto stránku
út., 10. listopad 2015 19:08

Adele přichází s novým albem 25

Velká Británie - Po čtyřech letech přichází zpěvačka Adele s dlouho očekávaným albem, které ponese název 25. Od roku 2011, kdy Adela ohromila deskou 21, vydala pouze titulní skladbu z bondovky Skyfall. Nové album bude na pultech k dostání od 20. listopadu.

Desku Adele již tradičně pojmenovala podle svého věku. Po debutu 19 tak následovalo album 21 a nyní 25. První zmínka o novém albu se objevila loni v květnu těsně před zpěvaččinými 26. narozeninami. „Sbohem, pětadvacítko, uvidíme později v tomto roce,“ napsala Adele na svém účtu na Twitteru.

Slova singlu Hello, který je jedním z jedenácti skladeb na novém albu, poprvé zazněly při reklamní pauze britského X Factoru, když se sálem rozezvučel známy hlas, zpívající doposud neznámý text. Skladba má už i svůj videoklip, který se natáčel v okolí Montrealu v režii Xaviera Dolana. Po dvou týdnech od zveřejnění ho na YouTube zhlédlo přes 300 milionu lidí.

V obchodech se objeví i deluxe verze alba se třemi bonusovými písněmi.

Adelino poslední album s názvem 21 se udrželo 24 týdnů na vrcholu hitparády Billboard 200, což je více, než se dosud povedlo jakékoli jiné zpěvačce. Jen v USA se prodalo přes jedenáct milionů kusů a Adele za něj získala prestižní cenu Grammy.

Tracklist desky 25:
Hello
Send My Love (To Your New Lover)
I Miss You
When We Were Young
Remedy
Water Under The Bridge
River Lea
Love In The Dark
Million Years Ago
All I Ask
Sweetest Devotion

Zobrazeno 2114 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 17:38
Tereza Slavíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste