Vytisknout tuto stránku
čt., 19. březen 2020 21:08

Michajlov se po odpykání trestu vrací na pódia

Michajlov Michajlov Zdroj: ShutDown redakce
Ukrajinský rodák a zároveň jeden z nejznámějších českých raperů byl 4. února 2020 po 18 měsících propuštěn z vězení. V dubnu se měl s novým labelem 1312 Records vydat na jarní tour po celé České republice. Vzhledem k aktuální situaci ve světe se většina zastávek bude muset přesunout, na kdy zatím nikdo neví.  

Po proměnění podmínky se Michajlov rozloučil s fanoušky, přiznal své chyby a převzal za ně zodpovědnost. „Beru to všechno tak, jak to je, karma funguje a snažím se z toho vytěžit maximum, když už se to stalo,“ uvedl ve svém posledním rozhovoru v červnu 2018, kdy nastoupil do výkonu trestu. Tentýž měsíc se konalo i jeho poslední vystoupení, a to na festivalu Votvírák. Ještě před odchodem do Pardubického vězení nahrál album 1991.

„Vidíme se za cca 12-18 měsíců, děkuji všem, co mě podporují, děkuji svým goodfellas, svoji rodině a největší dík patří mojí holce!“ Napsal Michajlov pod svůj poslední příspěvek na instagramu před nástupem do vězení. 

V květnu 2019 vystoupil společně s Danielem Vardanem z labelu Brno Reprezent a založili 1312 Records. „1312 je nový label, který vznikl v kriminálu na návštěvách. Jsem v něm já, Daniel a Marys. Brno Reprezent pokračuje dál beze mě a Daniela,“ sdělil Michajlov svým fanouškům na facebooku. Hned 4.února 2020 po návratu na svobodu oznámil jarní tour s 1312 Records. Tour bude mít 18 zastávek, první měla proběhnout 3.4.2020 v Brněnské Flédě. Michajlov na svém instagramu sdělil, že tour rozhodně bude, jen se teď neví kdy.

4.2.2020 se konalo soudní stání, to rozhodlo v jeho prospěch, pod prvním instagramovým příspěvkem je hned několik povzbuzujících komentářů, kterými ho na svobodě vítali nejen fanoušci, ale i kolegové a přátelé z hudební branže. „Není moc MC’s v Čechách a na Slovensku, kteří by o vězení mohli psát. Mám inspiraci na další témata,“ promluvil Michajlov o svém pobytu ve vazbě v rozhovoru pro banger.cz.

Zobrazeno 1622 krát
Naposledy upraveno: pá., 20. březen 2020 14:50
Nikola Růžičková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste