pá., 6. prosinec 2019 22:39

Aerosmith se po deseti letech vrací do Prahy

Rockové legendy Aerosmith Rockové legendy Aerosmith Zdroj: www.rocksound.cz
Praha – Americká rocková kapela oznámila data svého koncertního evropského turné, na němž zavítá také do Prahy. Světové hity legendárního seskupení zazní v O2 aréně 24. června od 19 hodin.

Kapela vznikla v roce 1970 v Bostonu a tvoří ji zpěvák Steven Tyler, hlavní kytarista Joe Perry, kytarista Brad Whitford, baskytarista Tom Hamilton a bubeník Joey Kramer. Během své kariréry prodali více než 150 milionů desek po celém světě a drží rekord v počtu zlatých a platinových alb. V roce 2001 se stali členy Rock'n'rollové síně slávy a právem jsou součástí americké hudební historie.

Z jejich prvního a debutového alba s názvem Aerosmith pochází píseň Dream On, která je dostala do povědomí celého světa a zajistila jim největší slávu. Tento hit a song Toys In The Attic se zařadily na seznam 500 písní, které formovaly rock.

Mezi jejich neméně známou skladbu patří soundtrack k filmu Armagedon I Don't Want To Miss A Thing, kterou Steven Tyler nazpíval kvůli své dceři Liv Tyler, jež v něm hraje hlavní roli.

Vstupenky si můžete pořídit od 13. prosince od 10 hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Cena vstupenek se pohybuje od 2590 korun do 4290 korun.

Zobrazeno 1602 krát
Naposledy upraveno: ne., 8. prosinec 2019 00:25
Pro psaní komentářů se přihlaste