pá., 5. prosinec 2014 11:27

Agent 007 je opět na scéně

Název dalšího filmu o Jamesi Bondovi oznámili ve čtvrtek v Londýně tvůrci filmu. Ponese jméno Spectre, což v překladu znamená přízrak, duch či hrozba. Otázkou je zda čeští distributoři budou název vůbec překládat. Poslední díly bondovské série vypustili do českých kin s původním, nepřeloženým názvem. Název pravděpodobně odkazuje na fiktivní teroristickou organizaci "Spectre", která vstoupila ve známost díky původnímu autorovi Jamese Bonda Ian Fleming. 

Film zrežíruje Sam Mendes, režisér Skyfall nebo také filmu Americká krása. Scénář mu napsal John Logan, který napsal scénář i pro předešlou bondovku Skyfall, nebo také pro filmy jako je Oscary oceněný Galdiátor a Poslední samuraj.

Uvedení filmu na plátna kin plánují tvůrci na listopad 2015. Hlavní roli opět získal Daniel Craig, který si zahrál agenta 007 již ve filmu Skyfall, který taktéž režíroval Sam Mendes. Vedle něj se v nové bondovce objeví i takový herci jako je Ralph Fiennes, který se proslavil svou rolí Lorda Voldemorta ve filmové sérii Harry Pottera, nebo známý zloduch Christopher Waltz. Ze známých hereček můžeme jmenovat třeba Monicu Bellucci. Menší roli ve filmu získala i známá popová zpěvačka Rihanna. 

Foto: comicvine.com

 

Zobrazeno 1792 krát
Naposledy upraveno: po., 30. listopad -0001 00:09
Pro psaní komentářů se přihlaste