pá., 21. listopad 2014 19:11

Bass music & harder styles festival nářez roztancuje Prahu!

  Fanoušci elektronické taneční hudby, třeste se! Drum & bass, hardstyle, dubstep, hardcore, frenchcore a mnoho dalších žánrů  si užijete na 4. ročníku Imagination festivalu v pražských Letňanech. Masivní line up čítá přes 25 mezinárodních umělců, 4 haly a 2 obrovské stage s neuvěřitelnou kapacitou pro 10 000 návštěvníků. Každá stage bude téměř dvakrát větší, než byla hlavní stage v roce 2013. 28. listopad znamená pro Imagination největší skok v historii festivalu!

Největším trhákem na první stagi s názvem Imagination Bass Arena je Pendulum dj set & Mc Verse, neboli šest geniálních členů, kteří neuvěřitelně dokážou rozproudit posluchačům krev v žilách. Australané se smyslem pro rytmus předvedou směs drum and bassu a breakbeatu s příměsí rocku. Nejznámější remix Voodoo People původně od britské skupiny The Prodigy vás rozhodně nenechá nečinně postávat!

Na této stagi nebude chybět ani český drum & basový producent Jindřich Brejcha alias Forbidden Society. Je známý svým specifickým drum & bassovým soundem, který z velké části ovlivňuje metal. Nahrávací label Forbidden Society Recordings, založený v Česku v roce 2010 hrdě hostí některá z nejlahodnějších jmen světového drum and bassu, včetně takových jako Audio, Donny, Receptor, Current Value, Counterstrike, Task Horizon a hlavně již zmíněného Forbidden Society. Každopádně drum & bassový brit Audio na festivalu taktéž chybět nebude.

Na Imagination stagi se také objeví představitel techstepu a neurofunku Londýňan Ed Rush, také majitel vydavatelství Titan Records Alex Calvert, jeden z nejlepších DnB DJs na scéně známý pod iniciály A. M. C. Dále pak legenda na poli hardstyle scény, italský producent a dj zvaný Datox, který se již několik let drží v top100 dj´s ankety djmag. Předvedou se tu i taková jména jako Black Sun Empire, State Of Mind, Delta Heavy, Mefjus, Emperor a mnoho dalších.

Druhá stage se jmenuje Devastator Harder Styles Arena a ta nabídne, jak už sám název napovídá, trochu tvrdší styly hudby. Reprezentantem této tvrdé electrohudby je například Ital Hallucinator, hrající především DnB and Hardcore.  Ani na tomto pódiu nebude chybět české zastoupení, a to v podobě Hungry beats, electromusic směsky Hardcore, Frenchcore, Terror a Gabber. Nebude chybět ani Danny Masseling a jeho hardcorové kousky. Jediná žena, která se na festivalu představí je královna tvrdé hudby Day-Már.

Vstupenky je možné zakoupit za 890 korun nejen v síti Ticketportal, více informací je možné najít na stránkách festivalu.

 

Foto: Imaginatonfestival.cz

Zobrazeno 1953 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:49
Pro psaní komentářů se přihlaste