út., 1. prosinec 2009 17:07

Benefiční koncert v Divadle hudby

Čím dál častěji se v poslední době ve společnosti pořádají různé benefiční akce s výtěžkem věnovaným na více či méně dobročinné účely. Je jich tolik, že v člověku vyvstává otázka, zda-li vydělané peníze opravdu skončí tam, kde mají. A když ano, tak jestli jsou využity jak se sluší a patří. Všechny tyto pochybnosti zapříčiněné událostmi poslední doby výrazně znevýhodňují lidi s dobrým úmyslem. Přijďte se 8. prosince podívat na ty, co to myslí opravdu dobře.

8. 12., přesně v 19. hodin, se bude konat benefiční koncert s výtěžkem věnovaným na konto sdružení Šance, starající se o onkologicky a hematologicky nemocné děti. 90 korun zaplacených u vstupu jim umožní zpříjemnit návrat do běžného života, pomůže při pořádání ozdravných pobytů i při dalších činnostech.

Na koncertě vystoupí valašsko-meziříčská kapela Docuku společně s Lucií Redlovou, dcerou slavného písničkáře Vlasty Redla. Akci svou přítomností zaštítí přednosta dětské kliniky prof. MuDr. Vladimír Mihál Csc. Přijměte toto srdečné pozvání a přijďte podpořit kulturu pořádanou za účelem upřímné pomoci dětem, které to opravdu potřebují.


 

 

Zobrazeno 1962 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:37
Pro psaní komentářů se přihlaste